Strona 24 z 50 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 498

Wątek: Nowe Fuji - X-Pro1/Pro2

| OlyJedi Awatar chreasy
    Mieszka w
    Dln Śląsk
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria

Odp: Nowe Fuji ?

Cytat Zamieszczone przez Ar2 Zobacz posta
    Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle
    Szkoda, że nie mieszkamy w zamożniejszym państwie.

Zastanawiam sie czy ten fujik (biorąc jego wage, wielkość) jest dobrą alternatywą dla tych którzy myślą nad wejściem aspc/FF.
    Ostatnio edytowane przez chreasy ; 26.01.12 o 23:39

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Ar2 Zobacz posta
    Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle
    Szkoda, że nie mieszkamy w zamożniejszym państwie.
    CO ma do tego kwestia zamożności państwa, finalnie i tak chodzi o Twoje zarobki.

Cytat Zamieszczone przez chreasy Zobacz posta
    Zastanawiam sie czy ten fujik (biorąc jego wage, wielkość) jest dobrą alternatywą dla tych którzy myślą nad wejściem aspc/FF.
    Alternatywą? Cenową to może. Jednak specyfikacją i zastosowaniami raczej średnio.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Jd
    Gość

Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    CO ma do tego kwestia zamożności państwa, finalnie i tak chodzi o Twoje zarobki.
    Zamożne państwo - zamożne społeczeństwo - proste jak drut Celowo nie napisałem obywatele tylko społeczeństwo bo obywatele to u nas są zamożni ale nieliczni.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Zamożne państwo - zamożne społeczeństwo - proste jak drut Celowo nie napisałem obywatele tylko społeczeństwo bo obywatele to u nas są zamożni ale nieliczni.
    Jesli obywatele nie zrozumieja,ze zarobione pieniazki nalezy wydawac w kraju a nie za granica to zamozniejsci nigdy nie beda.Chociaz z drugiej strony jak tu wydawac w kraju kiedy wlasciciel firmy duzej firmy biznesowej odpala poloneza i goni 500km za Odre po 10 kilo margaryny bo na polce w sklepach zabraklo,miast to zamowic w hurtowni.No,ale zawsze to tam taniej pare groszy za ta granica.Albo duzego sklepu ze sprzetem sprowadzanym z USA(po cichu) i dajacym rok gwarancji.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    109
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    W dziale giełda tomtomek wyprzedaje sprzęt pod kątem kupna nowego Fuji, ciekawe czy po ujawnieniu tych cen nie zmieni decyzji... Zabójcza cena

Jd
    Gość

Tomek ma apetyt na X100 a nie na ten najnowszy

---------- Post dodany o 09:52 ---------- Poprzedni post był o 09:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Jesli obywatele nie zrozumieja,ze zarobione pieniazki nalezy wydawac w kraju a nie za granica to zamozniejsci nigdy nie beda.Chociaz z drugiej strony jak tu wydawac w kraju kiedy wlasciciel firmy duzej firmy biznesowej odpala poloneza i goni 500km za Odre po 10 kilo margaryny bo na polce w sklepach zabraklo,miast to zamowic w hurtowni.No,ale zawsze to tam taniej pare groszy za ta granica.Albo duzego sklepu ze sprzetem sprowadzanym z USA(po cichu) i dajacym rok gwarancji.
    Jezeli rządzacy sprzedali wszystko co można obcym a Ci wyprowadzają zyski do swoich krajów (między innymi do tego w którym mieszkasz), a ludziom płacą tyle co niewolnikom, wiec najpierw musza miec co wydawać. Natomiast rodzimi przedsiebiorcy maja firmy zarejestrowane w rajach podatkowych to jak ma być zamożne społeczeństwo ?

| OlyJedi Awatar mynameisnobody
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

cena spadnie po 2 miesiacach o 25procent a potem wiecej.Jesli ostrzenie na szkielkach niesystemowych (czyt. M) byloby jakos elegancko rozwiazane to cena jest calkiem ok.Ale nawet w tym optymistycznym scenariuszu ostrzenie przez wizjer optyczny niestety nie wchodzi w gre
    Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 27.01.12 o 11:27

| OlyJedi Awatar Tobik
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria

Instrukcja to coś co lubię Zawsze to lepiej najpierw przejrzeć sposób sterowania.
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    242
    Moja galeria

Instrukcja i sposób sterowania aparatem wygląda znajomo z innych modeli Fuji. Nawet w kompaktach większość rzeczy wygląda podobnie.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb