Ech, chyba sie doczekalem godnego nastepcy Contaxa G, pamietacie?
Jezu, sliczne stalki, wymiatajaca jakosc obrazka....
Wow...
pozdrawiam serdecznie
Janek
PS
Oldskul rocks!
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Tak odrobinę offftopicznie, ale ciężko się powstrzymać. Szkoda, że nie zrobili czegoś takiego
więcej informacji tutaj http://photorumors.com/2012/01/07/du...oncept-design/
ciężko się powstrzymać
wygląd mi coś przypomina, coś co zarówno olynmpus, jak i panas porzucił by robić malutkie pokraki.
Czuję że to będzie godny następca S5![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
A ten hybrydowy wizjer to mocna rzecz
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Lens roadmap
2012:
-14mm f/2.8
- 18-72mm f/4.0 with IS (Image stabilization).
2013
- 28mm f/2.8 pancake
- 23mm f/2.0
- 72-200mm f/4.0 IS
- 12-24mm f/4.0 IS
Wzięte stąd:
http://www.mirrorlessrumors.com/the-...with-no-price/
Jak dla mnie... robi się ten system kompletny.
Wreszcie "spacerzoom" ze stałym 4![]()
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 10.01.12 o 11:14
No i pięknie. Będzie nowy system, trochę drogi ale jakościowo zapowiada się świetnie. Tylko czy to będzie konkurencja dla m4/3? Patrząc na ceny to raczej nie. Ale aparat wygląda świetnie. Tak jak napisał heyahero, aparat dla fotografa. Zestaw stałek, lampa, grip i ergonomia znana z analogów zamiast kolorowych obudów, animowanego menu i innych "niezbędnych" bajerów. Tylko ta cena...
Cena - boli ale z drugiej strony dlaczego miałoby być taniej???
35/1.4 zarówno w Canonie jak i w Nikonie kosztuje coś około 5300zł. A gdzie do tego body? Nawet te basic entry level lustrzanki... na razie nie są dodawane darmo do gazet
Jak na razie wynika, że nowe fufu będzie maluchy systemowe C i N zjadać na śniadanie, na pewno swoją funkcjonalnością.
18mm dla apsc w ogóle nie istnieje z taką jasnością, więc nawet nie ma co porównać...
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 10.01.12 o 12:03
Zestaw co najmniej interesujący, przykładowe zdjęcia dostępne w sieci też zachęcające. Aż trudno się oprzeć wrażeniu, że po ostatnich premierach (w sensie tego Fuji i wczorajszej Canona G1x) m4/3 przybył poważny konkurent. Mam nadzieję, że Olympus nie odda tak lekkomyślnie pola.