E-520, 14-54II, 40-150, 35macro, Metz58, XZ-1, grip i takie tam...
oj bo historia na tyle niecodzienna że sie wszyscy naigrywująAle fakt faktem, że uszczelnienia czasem się przydają
![]()
Mojego E-3 nigdy nie skąpałem (Hrr na prawdę !!!!! nie ściemniam !!!!!) ale na deszczu parę razy fotografowałem. Ostatnio Tour De Pologne.
The question is: What is a Mahna Mahna?
ale jaja ...
... co z jajami ?
PS
dalbym plusa ale system nie pozwala , leze i kwicze
PS'
[kryptoreklama mode On]
zeby nie bylo ze nie na temat , bylem na jesieni na torze poznan , byla jakas koncowka mistrzostw Polski w wyscigach samochodowych , pogoda pod zdechlym psem , bylo troszke osob ze sprzetem na C i N , jak tylko zaczelo kropic pouciekali , a ja z moja kobitka stalismy pod parasolem i focilem dalej , poprostu do glowy mi nie przyszlo ze cos sie moze z aparatem stac , wiadomo bezposrednio na niego nie lala sie woda , ale tez calkiem suchy nie byl , ostatnio podczas festiwalu rzezby lodowej , tez bylo "mokro" i tez mialem ten komfort psychiczny ze nic sie nie stanie jak pare kropel wody spadnie na Olka , jest jeszcze jeden plus uszczelniej w samych obiektywach , brak paprochow latajacych w srodku , wiem ze w niczym by nie przeszkadzaly , ale jednak by mnie draznily , a tak zero problemu
[kryptoreklama mode Off]
Aż wrzucę mojego nowiuszkiego E-5 do Toi Toi`a bom ciekawa. Zostanę bohaterem swojego domu... tfu... forum
P.S. Henry, plusik w głowie, bo też nie mogę albo sernik na zlocie wedle życzeń![]()
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 2.01.12 o 21:46
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Mnie moje E-510 swego czasu spierdyknęło się z parapetu. Miało założony 14-45 i lampę.
W lampie zwichrował się pierścień (ten co się dokręca lampę zeby z sanek nie zjechała) ale klik! - i wskoczyło na miejsce.
Było to ponad rok temu - sprzęt bez problemu działa dalej. Normalnie pancerny![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Ta, jasne... TOI-TOI'a.... i mocznik wżery w powłokach porobił![]()