Możesz co najwyżej rozjaśnić troszę cienie w trawie na pierwszym planie. Wyplewiłbym też ten słup w samym centrum.
Świetny czas i miejscówka. Możesz zdradzić skąd taki śliczny widoczek bywa do zaobserwowania?
Pozdrawiam AP.
Możesz co najwyżej rozjaśnić troszę cienie w trawie na pierwszym planie. Wyplewiłbym też ten słup w samym centrum.
Świetny czas i miejscówka. Możesz zdradzić skąd taki śliczny widoczek bywa do zaobserwowania?
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 31.12.11 o 20:37
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jadąc z N.Targu do Krościenka ,na górze Snozka skręcasz w prawo w drogę do Czorsztyna.
Przy okazji mam pytanie, zawiesiło mi się lustro w E-510, po wciśnięci przycisku migawki ciągle miga czerwona dioda,po jakimś czasie gaśnie , lustro cały czas w górze.,co to może być?
Napisz PW do Jack'a może tylko coś po naciskałeś w niewłaściwej kolejności i się zawiesił , jak nie - poślij kurierem do OK serwisu do Gdyni. Ja nie mam doświadczenia z takimi awariami.
Możesz też spróbować skontaktować się z HrabiąMiodem lub czmielkiem oni obaj naprawiają trochę analogi.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękne dzięki! Pomyślności w Nowym Roku!
Pozdrawiam
Ladna fota.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo mi się podoba ostatnie, ciekawe ujęcie.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 4.01.12 o 14:05
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnie za zimne w odbiorze, może zmień ustawienia balansu bieli. Większość twoich zdjęć zdecydowanie na plus.
Przy okazji - spróbuj zapisywać sobie fotki w Olympus Viewer do TIFFa lub JPG w pełnej rozdzielczości, a następnie zmniejszać i kompresować je do odpowiedniej wielkości np. w IrfanView albo Gimpie za pomocą pluginu RIOT. Będziesz miał większą kontrolę nad stopniem kompresji, końcowej jakości i wielkości JPG. Pamiętaj o wyostrzeniu zdjęcia po zmniejszeniu.
Możesz też skorzystać z rodzimej produkcji, programu SNS-Resizer kolegi pebala. Sprytny chłopak jesteś, poradzisz sobie
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"