Jeżeli taka cena, to link do sklepu kosmos był prawidłowy![]()
Jeżeli taka cena, to link do sklepu kosmos był prawidłowy![]()
Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.
komuś coś sie pomieszało, myślałem że kupię tego olka w podwójnym kicie i w końcu wejdę w świat lustrzanek,Zamieszczone przez zibi1303
ale jak oni faktycznie ustanowią ceny na takim poziomie w Polsce, to tu (w UK) będzie jeszcze drożej, czyli niepozostanie nic innego jak poszukać jakiejś alternatywy, mimo że olek wydaje mi się najsensowniejszym wyborem dla mnie, ale nie za taką kwotę. Byłbym gotowy dać góra 650F za podwójnego kita (tyle kosztuje samsung GX-10), ale nie 1000F za body, tak interesu nie zrobią.
Ludzie wyluzujcie... ktoś tam zapodał pewnie pod wpływem Olyuniesienia cenę z sufitu, a Wy panikujecie.
bez jaj. 5500??? ośmielę sie twierdzić, że jeśli cena samego body e-510 na starcie przekroczy 3500 to będzie porażka. przytoczona cena jest IMO z kosmosu wyrwana i nie traktowałbym jej ani trochę poważnie. a jeśli tak, to po premierze nowych olków najwięcej zarobi... konkurencja.
Luzik, podałem jako przykład kombinatorstwa polskich znawców tego rynku.
Nie wierzę aby to się utrzymało, zwłaszcza ze zachodnie sklepy internetowe już podawały ceny "normalne". Ja spokojnie czekam do grudnia aż emocje i ceny opadną do ludzkiego wymiaru. Wtedy spokojnie sobie nabędę E-510![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
na koniec sierpnia na wakacje jadę, fajnie by było pofocić czymś nowym,Zamieszczone przez zibi1303
eh zobaczymy,
nie strasz mnie więcej.
Nie. Mimo wszystko postaram się poczekać na następcę E-510.
Jes kilka rzeczy, których mi w nim brakuje - niestety. Idąc "na skróty" - przydała by się taka hybryda: C-8080+E-330+E-510!!!
Cierpliwość może kiedyś będzie mi wynagrodzona.
A póki co - uzupełnię optykę.
Pozdrówka.
No i znalazłem, ten sklep. O ironio jest juz na skąpcu :P
Kosmiczny sklep![]()
Ciekawe ile egzemplarzy sprzedadzą w tej cenie![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
spoko, niedawno był tam chyba za 99 tys.
.
![]()
Widziałem, oglądałem - 1000$ w hameryce -to cena do przyjęia. Ponad 5000zł to rozbój w biały dzień. Grunt to spokój! Każda Potwora znajdzie amatora, a ostatni będą pierwszymi. Tylko spokojnie PANOWIE I PANIE.
Zdrowie najważniejsze.![]()