Witamy!Myslę, że to dobry wybór i będziesz bardzo zadowolony z nowego aparatu
![]()
Witamy!Myslę, że to dobry wybór i będziesz bardzo zadowolony z nowego aparatu
![]()
Witaj! 3759zl za double kit? Kurcze, ja za swojego E330 z 14-45 zaplacilem ~3700zl... :/ Kupowalem niedlugo po wejsciu, bo wyjezdzalem na trzy tygodnie i bardzo potrzebowalem go miec. Jak dojdzie twoj E-510 to cos tam skrobnij o nim
Pzdr
Na razie tylko czytam ale postaram sie coś napisać
Myślę już nad ZD 35 f-3,5 macro...
jajca... z racji niskiego zaszumienia, stabilizacji i ludzkiego bufora na ORF'y E-510 rozprzestrzeni się na forum szybciej, niż cokolwiek innego...
goście, którzy obecnie zajeżdżają kompakty będą mogli powyrywać korpusy E-300/E-500 za psie pieniądze... niech ten nowy format zapisu upowszechni się jeszcze w niezależnym sofcie (np. Bibble, Silkypix) i będzie grubo.
woytec:
nie rób tego... będziesz miał świetny amatorski korpus i 3 ciemne słoiki... określ się i dokup coś jasnego - to inna bajka, porządnego obiektywu nie zastąpi dobra matryca... może sigma 30 albo 24 lub ZD50?
Dzięki, na razie obsłużę urlop "double kitem" a potem zobaczymy...
Witaj! E-510 jest zabójcą cenowym. Za 2700 dual kit...
Na prawdę albo będzie E-340 czy coś takiego albo duuuża luka pomiędzy E-X. E-X na pewno będzie powyżej 5k - body
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
no własnie...Zamieszczone przez YxasoR
ciekawe... znów olek lukę zrobił.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Chyba bedzie luka, bo jednak E-330 byl aparatem na polce zblizonej do E-500 i jesli wyjdzie jego nastepca, to raczej bedzie on semi-profi bo bedzie nastepca aparatu amatorskiego. Dziwna bylaby taka polityka, gdzie E-340 (numer dalej od E-330, de facto nastepca) ni stad i z owad byl wyraznie z wyzszej polki niz E-330. Ale, kto wie...
Wystarczy grip, większy bufor, IS, więcej punktów AFZamieszczone przez suchar
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
3700!Zamieszczone przez YxasoR
Chociaż to i tak niedrogo...