Dzieki C+! Wiecej! Twarze! I inne takie. apisz jakas opinie wlasna o aparacie.
czesc.ch.
Dzieki C+! Wiecej! Twarze! I inne takie. apisz jakas opinie wlasna o aparacie.
czesc.ch.
to jest jedno zdjęcie czy ja się nie mogę do nich dobrać?
JednoZamieszczone przez andytown
mam kilka giga materiału i kiepskie łącze. To wygląda tak: upload (klik) a ja na zakupy
wracam i wciąż się ładuje
Ale będą kolejne
Edit: Coś jest nie tak bo zdjęcia po załadowaniu mają 500KB zamiast 6MB musicie trochę poczekać![]()
kiedy odebrałeś swoją zabaweczkę?
a co powiecie na test na stronie fotopolis, gdzie e-510 otrzymal tylko 64 punkty i zarzucili mu niedobór niedobór kanału czerwonego oraz dominante filetowego. O co chodzi ? Jak sprawdzałem test aparatu e-410 na tej samej stronie wypadł o wiele lepiej, czy to oznacza, że e-510 nie został do końca dobrze zrobiony? Nie wierze do końca tym testom, ale jak sprawdzicie testy e-510 i e-410 to sami zorientujecie się, ze coś jest nie tak? Ta sama matryca, obiektyw a zdjęcia w e510 są mniej wyostrzone i jak zwykle pierdzielą o tym wolnym AF. Jestem dumny z Olka, że wypuścił tą nową serie E400, 410 510 i myślę, że bardzo dobrze zrobie gdy zakupie jeden z nich, taką podjąłem decyzje.
Sylwek
No dobra
E510 + ZD 35-100mm (na 100mm F2) wywołane z RAW
E510 + ZD 150mm (na 150mm F2) wywołane z RAW
E510 + ZD 150mm (na 150mm F2) chyba JPEG trochę wiało więc możliwe że poruszone
Wszystkie z ręki - nie pamiętam czy z IS.
Zabije Cie C+, same iglaki. Nie masz buzi jakiejs? Architektury? Ladne odwzorowanie nieostrego planu. Obiektywy pierwsza klasa!
Napisz co sadzisz o aparacie!
czesc,Ch.
@ss
E-510 miał szczęście być testowany na fotopolis jako jeden z pierwszych wg. nowej skali oceniania.
Mam inneZamieszczone przez chomsky
Ale łatwiej można wyobrazić sobie zakończenie "Mody na sukces" niż wysyłanie kilka megowych fotek na serwer z prędkością 5 kilobitów na sekundę
Postaram się wrzucić jutro
![]()
Z E510 zbyt krótko obcowałem, żeby wypowiadać jakieś prawdy objawione. Nie jest to E1 ze wszystkim na wierzchu bez wchodzenia w menu i gripem, ale to kwestia przyzwyczajenia. Np. mi bardziej odpowiada drabinka po prawej stronie niż tak jak w E1 na dole, LCD w porównaniu do tego z E1 to jak niebo i ziemia, trzyma się lepiej niż np. D40 czy 400D, brakuje również górnego LCD - ale jak pisałem kwestia przyzwyczajenia. IS to duży plus, materiał pokrywający body też fajny. Matryce to na zdjęciach widać. Na pewno wart ceny - po sprzedaży kitów z duala (3k zł) wychodzi 2k zł za puszkę na dzień dzisiejszy.
Tutaj jest jedna buźka ze 100% kropemZamieszczone przez chomsky
Pozdrawiam,
Piotr.