ta ma, nawet dwieZamieszczone przez Eddie
w jednej puszce jest paprykarz w drugiej szprotki w oleju.
ta ma, nawet dwieZamieszczone przez Eddie
w jednej puszce jest paprykarz w drugiej szprotki w oleju.
było sobie życie
Sobie juz doczytalem na wczesniejszym watku, spoko-spoko. Mozecie chichrac dalej![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
c+:
dobry z Ciebie szperacz, zawsze coś świeżego wykopiesz... no i elegencko z chłopakami pojechałeś tą fotką z kartonem. tego kitu nie łyknął, no ewentualnie za miesiąc.
Kurcze, patrzac na to ISO 1600 z E-510 i moje ostatnie przejscia koncertowe (fotki sa w moim watku, chodzi mi o kolorowe wersje) z ISO 1600 w E-330 to wyglada na bardzo duza poprawe. Szkoda, bo jak juz sie przekonalem to przy bardzo malej ilosci swiatla w kolorze ISO 1600 raczej nie przejdzie... Coz, dowiemy sie jak naprawde jest, jak ktos z klubowiczow go nabedzie i zabierze na jakis koncert, coby ISO 1600 potestowac.
Ja nie mogę... My to mamy jeszcze w miarę tanie hobby. Takie skrzypki, na ten przykład, kosztują 2250 Euro. A jeszcze "plecak", wymienne struny (mogą być od producentów niezależnych), smyczek, końskie włosy do smyczka z zada pełnej krwi arabo/kasztana, high-endowa kalafonia do tegoż owłosienia, statyw, ...![]()
![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
też się nabrałemZamieszczone przez Eddie
![]()
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Widzieliście kosmiczne CENY E-510 !!!!!!!!!!!!
to sobie popatrzcie na naszych handlowców pomysły :
Sklep Kosmos
[ Komentarz dodany przez: fotomic: Pią 25 Maj, 2007 ]
Czy ten link jest napewno OK ?
/*...................*/
/* ...........................*/
Pod podanym linkiem wyświetla się jakieś mieszkanienalato.com ....Zamieszczone przez zibi1303
Jak Kosmos, to Kosmos...Zamieszczone przez ktotek
Jack
Sorki za babol, nie sprawdziłem, a w "clibboardzie" miałem zapamiętane co innego. wieczorem to poprawie, ale powiem tylko , że w tym sklepie widnieje cena E-510 samo body 5500 zł !!!!
Ja wam sie to widzi ? Mnie nieciekawie
/*...................*/
/* ...........................*/