Znaczki pocztowe kopiowane...![]()
Znaczki pocztowe kopiowane...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
oj panowie bo się Lasia speszy![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 20.12.11 o 22:56
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 21.12.11 o 00:17
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ludzie tu gadu gadu a ja powiem tak..
Z Twojej stronki bardzo mi przypadly zdjecia z Bieszczad. Nie wszystkie, ale jest tam zdecydowanie sporo bardzo, ale ta bardzo milych kadrow.
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu"
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
można też pisać:Krakau*
*Oficjalna nazwa Generalgouvernement für die besetzten polnischen Gebiete w skrócie GG w latach 1939-1945, wcześniej używana przez niemieckojęzycznych osadników miejskich i w czasie gdy miasto było częścią Königreich Galizien und Lodomerien mit dem Großherzogtum Krakau und den Herzogtümern Auschwitz und Zator; ( Królestwa Galicji i Lodomerii wraz z Wielkim Księstwem Krakowskim i Księstwem Oświęcimia i Zatoru)
---------- Post dodany o 00:05 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
Obejrzałem te zdjęcia także , ale wolałbym rozmowę o umieszczonych tutaj, ponumerowanych i pokazywanych po kilka. I w jakimś rozsądnym formacie - 800x600 do 1200x800 Czy to tak wiele, że aż za dużo?
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 21.12.11 o 03:02
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
a czy szanowny ktoś o loginie apz od samego początku bytności na tym forum był alfą i omegą? cięte komentarze nie robią na mnie wrażenia, żaden sarkazm i ironia także nie. Na początku napisałam, że jestem NOWA, więc nie wiem czemu służyły wszelkie docinki, ale cóż widocznie nie każdy potrafi normalnie odpowiedzieć i poradzić tak, jak helmuth - za co dziękuję.
Co do pisowni Wisła i Kraków - chylę kapelusza przed Wami, że zwracacie uwagę na dbałość o język polski, doceniam i obiecuję poprawę![]()
dziękuję za uznanie i pofatygowanie się na stronęZ Twojej stronki bardzo mi przypadly zdjecia z Bieszczad. Nie wszystkie, ale jest tam zdecydowanie sporo bardzo, ale ta bardzo milych kadrow.
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu"
hehe nie posiadamwyprzedzę forumowego podrywacza i zapytam:
Masz chłopaka![]()
zapytała o to przedstawicielka płci żeńskiej, chcąca wyprzedzić "forumowego podrywacza" no, no...
![]()
,,lasia'' jak na początek nie jest żle - masz ciekawe zdjęcia , powodzenia