Niech mi ktoś wytłumaczy co mam zrobić, żeby ten pilot działał ??
Włączam aparat, bawię się pilotem i nic...
Oczywiście bateria w nim jest ta co była w momencie zakupu (niedawno).
Niech mi ktoś wytłumaczy co mam zrobić, żeby ten pilot działał ??
Włączam aparat, bawię się pilotem i nic...
Oczywiście bateria w nim jest ta co była w momencie zakupu (niedawno).
pasiak23
Jeszcze nie jestem w posiadaniu tego aparatu (moze juz dzis) ale z tego co wyczytalem w instrukcji musisz najpierw wybrac opcje sterowania zdalnego naciskajac do skutku przycisk SAMOWYZWALACZ/PILOT - ktorys z tych kolo otwierania lampy.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
ale najwazniejsze to wyciagnięcie folii zabezpieczającej baterię przed rozładowaniem (powinien wystawać taki kawałek z pilota - trzeba go wyciągnąć). PozdrawiamZamieszczone przez vodnik
dzieki wam !!!!!!
pasiak23
Ja tez miałam ten problem z miesiąc temu - o ja głupia folii nie zauważyłam. Po usunieciu folii i pogrzebaniu w menu wszystko działa pięknie![]()
Pozdrawiam
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Witam..
Dzisiaj stalam sie wlascicielka tego pilota, co prawda uzywany ale dziala.
Nie mam do niego instrukcjii z tego wynika moj problem. Wiem juz do czego sluza przyciski W, T....ale nie udalo mi sie sie jeszcze odszyfrowac MINUSA I PLUSA..oraz ch. Czy ktos moze mi pomoc. Z gory dzieki i pozdrowionka.
Isatje
W i T to przeciez zoom. I te u mnie tak dzialaja.
A -/+ wogole nie dzialaja. A moze ja cos zle robie? Dodam ze opcje remonte control mam wlaczona. Z gory dzieki.
Pozdrowka
Isatje
+/- dzialaja w trybie przegladania zdjec i sluza do Next/Preview picture
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Serdeczne dzieki!!! Teraz juz prawie wszystko wiem...prawie bo pozostal jeszcze jeden nieszczesny przycisk w lewym gornym roku "ch".
Jakies podpowiedzi??
Pozdrowionka.