Kupiłeś w końcu?
Kupiłeś w końcu?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ale nie płaczmy, bo
ale nie płaczmy, bo
nie o to chodzi, by złowić króliczka,
ale by gonić go,
ale by gonić go,
ale by gonić go!![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Z tego co pamiętam, to Faktyczny Bohater Tego Wątku wyznał, że GXR to jednak NIE TO. Może jak okaże się, że X-1Pro dobrze pracuje ze szkłami M, niespokojne serce Faktycznego Bohatera Tego Wątku zostanie na chwilę ukojone? ... chyba jednak nie - przecież X-1Pro NIE DA SIĘ wygodnie trzymać.![]()
Autorze Najbardziej Celnej Uwagi nt. Faktycznego Bohatera Tego Wątku (ANCUFBTW)-Bohaterze Ostatniej Akcji ... -X-1 Pro nie da się wygodnie trzymać?
tego się nie spodziewałem -masz jakieś swoje doświadczenia w tym temacie czy wróżysz z petów albo innych optycznychpeel?
Jak na razie jedynym body do szkieł leici mającym sens jest ...leica.
Wszystko inne to rozwiązanie na "przeczekanie". = tak to też traktuję.
To biedarozwiązanie póki leica się nie obudzi -sam w to jakoś nie mogę uwierzyć...
RGX odesłałem ale> ! <
W porównaniu do konkurencji to naprawdę manna z nieba. Dla mnie za małe do współpracy z VC35mmf1.2 -objektyw jest za ciężki poprostu (nikt nie przewidział że go ktoś przykręci do takiego kurdupla).
Jednak z oferowanym A12 28mm to miniut-łorzeszki - praktycznie jedyny sensowny dla mnie bezlusterkowiec z wymienną optyką.
Jakość wykonania -1 liga:> na poziomie E-1 >nie ma porównania do zabawek pokroju NEX5 czy P3 o innych G... już nie wspomnę (ocz. IMHO -bo zaraz mnie jakiś kapłan od nierentownych telewizorów przewierci złym wzrokiem).
Jeśli perwersyjnie rzecz ujmując powstałby moduł mFT (no w sumie dlaczego nie!?) to dam ****...
Dzięki ofercie jaką uzyskałem po odesłaniu sprzętu -pozwolę sobie go jeszcze raz wziąć pod lupę (cena!) -tutaj za komplet z lampą i wizjerem nie dostanę nawet łysego body fake-OM czy X-1Pro-Bug-Hunter.
A cena z zoomem jak wyżej jest całkiem przyjazna.
Cena spadła w ostatnim tygodniu znacząco =dobrze że towar można zwracać do 2 tygodni od nabycia.
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 8.03.12 o 14:03
Pytanie zupełnie lamerskie- czy w tym systemie Ricoha, określone obiektywy "pasują" tylko do konkretnych modułów matrycy ?
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
są z nimi zespawane.
masz 3 obiektywy z matrycą APSC
1 moduł z takąże matrycą i bagnetem M = podłączysz do niego przejjściówkę do innych bagnetów lustrzankowych albo bezpośrednio obiektywy do tego bagnetu.
A co to jest ten Rioch czy jak mu tam??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Szanowny Faktyczny Bohaterze Tego Wątku!
Ponieważ Twoje wysokie wymagania na temat wszelkich możliwych urządzeń fotograficznych są niemal przysłowiowe, by nie rzec legendarne, to najwyraźniej coś mi się pomerdało i - jak widać niesłusznie - przepisałem Ci jakąś wyimaginowaną uwagę na temat użytkowych właściwości X-1Pro.
Moja gafa.
Z oczywistych przyczyn zaszczytne miano Autora Najbardziej Celnej Uwagi nt. Faktycznego Bohatera Tego Wątku przestaje mi przysługiwać.
Z szacunku dla Twoich preferencji estetycznych powstrzymuję się od wstawienia emotikona.
PS> To że firmy produkujące inne systemy nie wprowadzają rozwiązań "robiących dobrze" firmie na L wydaje mi się oczywiste.
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 8.03.12 o 15:06