Dodałem fotkę jak najbardziej klimatyczną w dzisiejszym temacie.
A trzydzieści lat temu byłem w pierwszej klasie liceum. To były czasy...
Dodałem fotkę jak najbardziej klimatyczną w dzisiejszym temacie.
A trzydzieści lat temu byłem w pierwszej klasie liceum. To były czasy...
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.12.11 o 00:34 Powód: (słowo na P)
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jakieś lenistwo zapanowało na forum, do kiedy czekamy na foty?
Kolejny raz w Nowy Rok, czy w Trzech Króli będzie DITL?
Pozdrawiam wieczornie AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za objaśnienie, mam w planach przerobić gruntownie kursowe ćwiczenia w dni wolne okołoświąteczne, nie chciałbym przegapić...
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zainteresowanie jest tylko że czasem wielkie gów^W nic z tego wychodzi ;( Dobrze, że mam brodę to sobie mogę pluć, że takie czy inne ujęcie spierd^W zepsułem...
Ale jutro, a właściwie dziś, wyprawa do studio. Oczywiście wiedzy w tym temacie zero i zero pomysłów, ale w ciągu kilku godzin coś na spontona powinno się udać![]()
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
15.12.2011 21:00 zamykam teatrzyk!!
Dodałem coś od siebie.