Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: [Fotopolis] Afera w Olympusie - pierwszy niezależny raport

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria

Odp: [Fotopolis] Afera w Olympusie - pierwszy niezależny raport

Do Nynego się można przyzwyczaić, tylko po kilku pierwszych przeczytanych postach ma się ochotę coś mu zrobić, potem się człowiek przyzwyczaja i uodparnia. Wierzcie mi. I za Hadsesem: więcej loozu, święta idą
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi Awatar leszekkl
    Mieszka w
    Lubartów
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

[QUOTE=romek1967;769682]Do Nynego się można przyzwyczaić, tylko po kilku pierwszych przeczytanych postach ma się ochotę coś mu zrobić, potem się człowiek przyzwyczaja i uodparnia. Wierzcie mi. I za Hadsesem: więcej loozu, święta idą [/QUOTE

To jest ,,ZESPÓŁ NAPIĘCIA PRZEDMIESIĄCZKOWEGO'' tak zwana huśtawka nastrojów.

| OlyJedi Awatar herbie_mp
    Mieszka w
    Mysłowice, woj.Śląskie
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez merti Zobacz posta
    Tutaj historia zamieszania, oryginał to sobie przetłumaczcie na język jaki wam pasuje...
    Komentarze są super...
    "Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez merti Zobacz posta
    Tutaj historia zamieszania, oryginał to sobie przetłumaczcie na język jaki wam pasuje. A tak wyglądają akcje Olka i ich spadek

Załącznik 57731
    Ooo.. no to może warto byłoby coś nabyć? Jak myślicie? :P

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Chciałby kupić dział foto Olympusa?

Plotki, ploteczki. Tej wielkości firmy nie zamiata się z dnia na dzień. Zwłaszcza, że stara się ona walczyć ofertą handlową. Bez lekkiego potrząśnięcia się nie obejdzie, ale żeby od razu zarzynać? Nie wydaje mi się by ktoś bardzo tego chciał.

---------- Post dodany o 11:12 ---------- Poprzedni post był o 10:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Hades, jak mam wyluzowac jak ktos chce mi na sile wpisac cos czego nie napisalem sam, w dodatku celujace w innych userow, malo tego chce publicznie zlinczowac i pogonic w pioruny. A wystarczy przeczytac powoli ze zrozumieniem moja wypowiedz, a nie miec klapki na oczach i fanatyzm wytatuowany na czole...

pozdro
    Od tego jest raport do moderacji by zareagowała na treść niezgodną z regulaminem. Prowadzenie własnych akcji nie zawsze przynosi skutek.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Chciałby kupić dział foto Olympusa?

Plotki, ploteczki. Tej wielkości firmy nie zamiata się z dnia na dzień. Zwłaszcza, że stara się ona walczyć ofertą handlową. Bez lekkiego potrząśnięcia się nie obejdzie, ale żeby od razu zarzynać? Nie wydaje mi się by ktoś bardzo tego chciał.

---------- Post dodany o 11:12 ---------- Poprzedni post był o 10:06 ----------

Od tego jest raport do moderacji by zareagowała na treść niezgodną z regulaminem. Prowadzenie własnych akcji nie zawsze przynosi skutek.
    Dobrze mówi! Olympus to nie koisk Ruchu. Nie zniknie z dnia na dzień. A nawet jeśli by splajtował, to sam znak towarowy, fabryki i know how z pewnością znajdą nowego nabywcę. Z Olympusem i systemem 4/3 jest jak z końcem świata - ma nadejść! Ba! Ma niebawem nadejść! A jednak od lat nie nadchodzi. Nie mówię w tym momencie, że afera nie odbije się na firmie, to jest oczywiste, ale daleki jestem od apokaliptycznych wizji.
    MK

Centus
    Gość

a kto wie , moze wyjdzie na zdrowie ta cala sprawa , firma sie oczysci wewnetrznie , jezeli skupiali sie ostatnie kilkanascie lat nad zamiataniem smieci pod dywan , to kiedy zamkna ten rozdzial w histori , moze zaczna walczyc o klienta , kuriozalnie dla nas klientow moze to wyjsc na zdrowie ...

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Ja nie z takich, by donosic

Kwestia Olympusa to ciezki temat, trza przeczekac, i zobaczyc na nowy roadmap kogos kto zacznie tym zarzadzac lub przejmie firme.
    Jak juz pisalem dobrze by bylo aby firma nie upadla, zawsze to jakas konkurencja, zwlaszcza w mikro.

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez PawelN Zobacz posta
    w weekend czytałem oficjalną wypowiedź pewnej osoby z Olympusa (nie wiem, jakie zajmuje stanowisko, jak znajdę wywiad, umieszczę linka), która wypowiadała się na temat przyszłości Olympusa. Osoba ta dementowała plotki, jakoby firma Olympus miała przestać rozwijać się w lustrzankach E-systemu. Sam już nie wiem :-/
    Zna ktoś przypadek w historii biznesu, żeby było inaczej? Zawsze, gdy akcje lecą na łeb ktoś pojawia się i gada, że firma ma się dobrze, a wkrótce zobaczymy nowe i w ogóle jest super
    Ale poza tym, jakie ma to znaczenie? Umarło 4/3, może sobie umrzeć i cały Olympus. Nic nam od tego nie będzie. Chyba, że ktoś uprawia logo-religię.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Nie będzie forum Olympusa i będę musiał siedzieć na Canon-Boardzie Albo jeszcze gorzej, na jakimś FujiKlubie... Tu jest problem
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb