Napiszę tak... ktoś ładne fotki zrobiłCzekamy nadal...
PS. Szkiełka SIGMA stają się ładną alternatywą dla droższych ZUIKO.
Napiszę tak... ktoś ładne fotki zrobiłCzekamy nadal...
PS. Szkiełka SIGMA stają się ładną alternatywą dla droższych ZUIKO.
Wygłąda TO interesująco! Poczekam.![]()
Pozdrówka.
To miniaturki. Nic nie wyjaśniają. Ktoś umie robić zdjęcia i tyle. Znajdę Ci setki fotek z E-1, które będą o niebo lepsze. Mimo braku wiarygodnych i w pełni satysfakcjonujących sampli uwarzam/wierzę, że E-410/E-510 będą przełomowymi konstrukcjami. Skończą z paplaniną o szumach w e-systemie.Zamieszczone przez witia1
Też tak sądzę :P, żeby tylko ceny spadły do grudnia :P
/*...................*/
/* ...........................*/
![]()
Tak jest zoom!
Nie "E" robi zdjęcia - a fotografujący.
Cóż kiedyś do koszenia sierpa używano, ale cel był ten sam co przy zastosowaniu kosiarki itp. Co nie znaczy, że wiedza potrzebna przy koszeniu uległa gruntownej zmianie.
Pozdrówka.
Okey, ale które zdjęcia są z e510 a które z E410 ?
Ciekawie się to prezentuje musze przyznać, zaskoczyła mnie najbardziej..... sigma 150![]()
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
Jak pisal Orwell "Ignorancja to sila". Proponuje spojrzec na tytul watku.Zamieszczone przez Sylwek
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Nie tak hop-siup. Na zdjęciach jest notka E410/510. Ja też miałem wątpliwości co do źródła tych fotek.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Faktycznie, dopiero dojrzalem. Zwracam tak wiec honor.Zamieszczone przez RadioErewan
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell