poczekaj jak poszukam fajnego softu do prostowania tego, chociaż wcale mi sie nie śpieszy.Zamieszczone przez rap1d
lubie krągłości.
poczekaj jak poszukam fajnego softu do prostowania tego, chociaż wcale mi sie nie śpieszy.Zamieszczone przez rap1d
lubie krągłości.
było sobie życie
powiem szczerze, że wcześniejsze zdjęcia jakoś mi nie podchodziły. ale 11 jest przezaje*** jak dla mnie. respekt![]()
.
Hm... ale czy nie będzie pogrubiać w talii?Zamieszczone przez willow32
![]()
13. w sumie aby pokazać jak zachowuje sie pod słońce- nie zawsze są blinki
było sobie życie
Ta, 11 jest swietna. Naprawde w dobrym momencie uzyles fisheye'a. Kurcze, strasznie neci taka zabawa z zakrzywianiem, ale z drugiej strony kosztuje to ~2,5zl (o ile dobrze pamitem z cen sklepowych) i zapewne po pierwszej fascynacji uzylbym tego tylko kilka razy w roku. Ale neci... Coz, w pierwszej kolejnosci i tak sa plecak i Zd 14-54fotomic, ja bym poprosil jak najwiecej architektury w stylu 11 i 12.
Pzdr
podobno rybie oko uzywa sie intensywnie na poczatku a pozniej tylko sporadycznie.... zobaczymi jak zostanie fotomic'owi![]()
fajne te zdjecia.... drażnisz nas![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
11 kapitalna...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To już ostatki z tego wypadu
14.
Architektura 3 cd.
15.
Architektura 2 cd.
Ja to myśle o sprzedaniu 14-54Zamieszczone przez jeronimo
, ale zobaczymy jest sporo racji w tym co piszesz.
Dzięki, te wyzej to pod Twoim wpływemZamieszczone przez suchar
![]()
było sobie życie
Nie ma sensu. 14-54 masz zbyt uniwersalne... fisheyem wycieczek po miescie nie obskoczyszZamieszczone przez fotomic
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
11 i 15![]()