Kawał świetnej roboty odwaliłeś. Gratulację. Pełna profeska.
Kawał świetnej roboty odwaliłeś. Gratulację. Pełna profeska.
W szkole mielismy (mamy) taki projekt roczny, ktory wiaze sie z opracowaniem i nagraniem troche muzyki. Moja grupa (gram na basieZamieszczone przez moozg
) cover'uje niejakiego Matisyahu. W poniedzialek nagrywamy drugi kawalek. A zdjecie, rzeczywiscie jak juz zauwazaono, swietna robota. Fotoreporter z Ciebie
![]()
Moozg,
Niebanalne fotki oddające klimaciki demonstracji.
Bardzo mi sie podobają dwie z Kaliszem - jaki on jest tutaj serdeczny, uprzejmy, przychylny, spolegliwy, wkomponowałeś go na jednej z dwóch fotek w pęczki baloników, co nadaje dodatkowej intymności przedstawionej sytuacji. Lepiej jako polityka nie mogłeś go zaprezentować - prosty, szczery, serdeczny, równy człowiek - jeden z nas. Na obu zdjęciach. Chyba wstąpię do SLD. Mam tylko jeden opór - ta pani piszczałka, która jest po lewej stronie na jednej z fotek, mnie odrzuca, ta ktora na podobnej demonstracji byla ubrana w skórzany stroj, a w ręku dzierżyła pejcz (obrazek szeroko znany z TV).
Fotki starannie dobrane pod względem kompozycji oraz spójności fotograficznej relacji.
Tę serią fotek zademonstrowałeś nie tylko serce do focenia (co mi się bardzo podoba, najbardziej), ale i reporterski nerw, "najście", "ciąg" na zdjęcia.
Pzdr, TJ