Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 124

Wątek: Jaką lustrzankę polecacie !!!

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Odp: Jaką lustrzankę polecacie !!!

aho,

Sprzedaj butelki, rzuc faje, zadluz sie u rodziny i kup K5, teraz mozna w dobrej cenie wyrwac....
    KR wraca do mnie jak bumerang, dopoki nie ogladam sobie z niego fotek i mi przechodzi, no nie trawie krecenia suwakami w PP, rozpietosc sretosc, wyciaganie ze cienia, swiatla lipa, af w ciemnym lipa, af w zarowym lipa, mialem z 6szt kr i wszedzie ta sama lipa.

Jak nie uzywales lustrzanek doglebniej, to CI nie bedzie przeszkadzac, mnie razi okrutnie

pozdrawiam serdecznie
    Janek
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    aho,

Sprzedaj butelki, rzuc faje,
    Palilem trzy paczki dziennie,kasy nie widze zaoszczedzonej.Pokombinuje z butelkami najwyzej wnuk nie znielubi

Mieszka w
    Słupsk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Zamówiłem Pentaxa K-r, w niedziele odbiór w sklepie. Znajomy fotograf z fotolabu powiedział że kazda lustrzanka będzie dobra, każda ma wady i zalety. Żona mnie zaje...jak zobaczy ale podłożę sobie 6 grudnia pod łóżko jako od Mikołaja....

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez aho Zobacz posta
    Zamówiłem Pentaxa K-r, w niedziele odbiór w sklepie. Znajomy fotograf z fotolabu powiedział że kazda lustrzanka będzie dobra, każda ma wady i zalety. Żona mnie zaje...jak zobaczy ale podłożę sobie 6 grudnia pod łóżko jako od Mikołaja....
    Popatrz na allegro - jest trochę ręcznie robionej starej srebrnej biżuterii - na pewno zdąża dosłać jak poprosisz - i bedzie wilk syty i owca cała...

Pozdrawiam AP.

PS. i będzie co ofocić do DITL-a - 06.12.2011r.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar TOKIN
    Mieszka w
    Cieszyn
    Siła reputacji
    55
    Moja galeria

Jak dzieci...

Mieszka w
    Słupsk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Popatrz na allegro - jest trochę ręcznie robionej starej srebrnej biżuterii - na pewno zdąża dosłać jak poprosisz - i bedzie wilk syty i owca cała...

Pozdrawiam AP.

PS. i będzie co ofocić do DITL-a - 06.12.2011r.

...ciekawe czy tam też byłeś taki mądry ???

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

...ciekawe czy tam też byłeś taki mądry ???
    Czasami tak właśnie praktykuję.
    Człowiek się uczy, ale nie kupowałbym dla siebie drogiej błyskotki bez uzgodnienia , tak na krzywy ryj bym się nie zdecydował. Moim zdaniem nie warto.

Mimo wszystko gratuluję zakupu!

Pozdrawiam AP.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 30.11.11 o 01:03
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Słupsk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Czasami tak właśnie praktykuję.
    Człowiek się uczy, ale nie kupowałbym dla siebie drogiej błyskotki bez uzgodnienia , tak na krzywy ryj bym się nie zdecydował. Moim zdaniem nie warto.

Pozdrawiam AP.

...a może tak piszesz bo żal Tobie tyłek ściska, jak myślisz, zresztą Ty nie myślisz Ty tylko piszesz, mało masz inteligentnych postów, to tyle teraz Twoja kolej na kolej !

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Żona mnie zaje...jak zobaczy ale podłożę sobie 6 grudnia pod łóżko jako od Mikołaja....
    Podzieliłeś się z nami informacją o Twojej nieciekawej sytuacji jaka rozegra się w przyszłości. Czy w związku z tym naprawdę sądzisz, że ktoś miałby złe intencje lub wyrażałby zazdrość powodowaną Twoim zakupem, doradzając wyszukanie kosztownego drobiazgu dla małżonki, jako wyrazu pamięci o niej? Bo to się rozumie samo przez się, że kontrowersyjne zakupy (bo tak wynika z Twojej wypowiedzi) trzeba przedyskutować w domu albo mieć "niezbity argument" (np. wspomniany kosztowny drobiazg), który skutecznie przekona do zakupów rodzinę. Czyżby było to Tobie obce?
    Skoro już wiesz, jaka kara Cię spotka, to rozumiem, że niedopowiedziany wulgaryzm jest wyrazem emocji związanych z przyszłymi wydarzeniami. Z pewnością musi to być ekscytujące. Połączenie osobistej radości z zakupu, z konfliktem rodzinnym. Ale czy naprawdę nie stać Cię na podzielenie się radością z rodziną? Ehhh, a może tą wypowiedź należało odczytać jako żart (choć z kontekstu kolejnej Twojej odpowiedzi wydaje się, że nie należy tego tak traktować)? Trudno, żona Cię rozliczy z Twojej niefrasobliwości. Choć kolega APZ miał dobrą poradę. Szkoda, że musiałeś użyć takiej argumentacji by się nią nie zgodzić:

...a może tak piszesz bo żal Tobie tyłek ściska, jak myślisz, zresztą Ty nie myślisz Ty tylko piszesz, mało masz inteligentnych postów, to tyle teraz Twoja kolej na kolej !
    Doprawdy, w niezwykły sposób podsumowałeś jedenaście stron czasu poświęconego Twojemu problemowi. No właśnie. Jedenaście stron wątku o tym jak najlepiej spożytkować 2 tysiące złotych na zakup lustrzanki... podejrzewam, że uczestnicy dyskusji są nieco zaskoczeni jej zakończeniem. Z jednej strony radość, że ktoś znalazł rozwiązanie problemu w tylu głosach doradczych, a jednocześnie zażenowanie, że w ten sposób za nią "podziękował".

Uczestnicy tej dyskusji zapewne cieszą się razem z Tobą, że udało się wreszcie dokonać wyboru aparatu. Jednak nie sądzę by chcieli pogratulować wyboru, skoro w odpowiedzi mogą zostać tak potraktowani jak wyżej. Jesteśmy życzliwie nastawioną społecznością, w której staramy się podkreślić własną odrębność w opiniach na różne tematy. Staramy się to robić, pamiętając (choć nie zawsze) o dystansie do poruszanych tematów, dobrych intencjach dyskutujących, i zachowaniu kultury wypowiedzi.

Nie widzę powodu by kontynuować ten wątek, ale może ktoś jeszcze będzie chciał pogratulować wyboru.

| OlyJedi Awatar ajan
    Mieszka w
    SIEDLCE
    Siła reputacji
    155
    Moja galeria

apz Ci dobrze radzi.
    Gratuluje wyboru-fotograf z fotolabu powiedział że każda lustrzanka będzie dobra, każda ma wady i zalety.
    Ostatnio edytowane przez ajan ; 30.11.11 o 08:17
    " Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".