złamania składali, różne inne operacje robili więc implanty też pewno mieli![]()
złamania składali, różne inne operacje robili więc implanty też pewno mieli![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dawniej młodzian w skórę odzian miał............. jak wieża.....
i tym ................ jak maczugą polował na zwierza...
Kto to zna ten niech sobie dośpiewa.
Więc te iskry? to kto wie....![]()
Dzięki Helmuthowi nareszcie zrozumiałem - iskrami malowane, tylko skąd mieli puszkę od piwa i błonę foto????
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To co za pół roku robimy forumową wystawę pt. "Co sobie naświetliłem przed domem"? Trzeba by poszukać forumowego wątku o otworkach, żeby dopasować przysłonę do tak długiego czasu naświetlania.
Nawet jak znajdziemy taką średnicę, to ja nie wierzę, że moje kobiety zdzierżą jakąś puszkę przez 6 m-cy bez poruszenia, przestawienia, czy wyrzucenia jej w końcu w imię jedynego słusznego ładu i porządku.
Ja więc wycofuję się od razu z konkurencji - nie mam szans na powodzenie w moich warunkach takiego ciekawego eksperymentu.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
widze ze sie z tego watku pogadanka o ci...puszkach zrobila![]()