|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jakby co, mogę być czyimś sekundantem gdyby dysputa się zaogniła.
Ceny za usługę mam przystępne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Podsumowując, dziękuje za aktywność. Ostatnimi czasy praca niektórych z nas na rzecz forum zbiegła się ze zwiększeniem obowiązków w pracy zawodowej. Moje, gładko sformułowane wyjaśnienie oczywiście nie wyjaśnia niczego w szczególe. Przede wszystkim kiedy i co się stanie z kolejnymi funkcjami na forum. Ale musimy się uzbroić w cierpliwość. Pewne narzędzia dostępne na forum, zarówno dla moderatorów jak i forumowiczów potrzebują chwili uwagi.
Do końca głosowania pozostał tydzień. Mamy już w sumie ponad 50 głosów. Akcja K@czego jednak się przydała.
Apropos,
Regulamin. Mamy coś takiego i stosujemy. Choć mimo wszystko przymknąłem oko ze względu na szczytny cel i dobre chęci. Czy ja już doceniłem Twoje zaangażowanie? Poza tym, ja tylko jestem moderatorem.
Też chciałbym żeby to już poszło. Mógłbym przepuścić przez niszczarkę notatki, kto za co medal powinien dostać.
Hades.
Przeciez dobrze wiesz, ze nie o to mi chodzilo.
Tak samo nie do ciebie adresowalem moj zal
Zeby nie tworzyc kolejnej dyskusji: chcialbym tylko, zeby prawa i obowiazki dzialaly w obydwie strony- zeby oprocz kar funkcjonowaly rowniez nagrody- zwlaszcza te juz zadeklarowane
A tak po ludzku- troche szacunku sie domagam i nic wiecej. A wylaczanie forum bez ostrzezenia oznaka tego szacunku nie jest. Tak samo brak wyjasnien po tej przerwie.
Olewanie medalu Krakmana i innych takze.
Generalnie kazdy ma za uszami- ja pewnie nawet wiecej niz inni, ale ja nie jestem na swieczniku.
Hades - doceniam twoja robote jak umiem z calych sil, ale dobrze wiesz, ze nie o twoja dzialke tu chodzi![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Już się uzbroiłem nie tylko w cierpliwość.![]()
![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ale dobrze by było, żeby ktoś odpowiedział, kto jest bliżej technicznej strony forum, by ta dyskusja nie była prowadzona w próżnie. W tej chwili wypadło na mnie, byłem dostępny, a poza tym monitoruje wątki konkursowe.
I za to ze strony administracji i moderatorów muszę przeprosić.
Wracamy do tematu... głosujemy.