Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dobra, zrobione.
"There's no such thing as free titties"
Reklamy K@czego brak, ale wróciły powiadomienia na górze, pod menu. Chyba bez bogatą oprawę graficzną giną niezauważone.
Zaglosuje jak zobacze wpis Krakmana-"dali mi wreszcie medal,ktory mi sie nalezal "
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Obawiam się, że tych medalistów nieudekorowanych jest więcej...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Głos oddany, chociaż wybór był trudny.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Takie cos jak wchodze to mnie sie uwidacznia Hej Mirek54, zajrzyj do naszych konkursów i akcji: OlyRulez [ Nowy: Krajobraz górski, Głosy na: Minione dni świetności, Wyniki: Jesienne nostalgie - wygrał Macieknr1! ] Akcja DITL [ Nowa akcja: 06.12.2011, Wystawa akcji: 11.11.2011 ] A jak se chce poczytac na stronie komentarze i przejsc do ostatniego komenta ,to sie strona wykrzacza i przegladarka pokazuje -> Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Ciastek nie blokuje ani nie odrzucam. Podejrzewam,ze to dlatego tak jest,ze Krakman jeszcze medala nie dostal co mu sie od dawna slusznie nalezy.![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro