Po prostu pytam, bo moim zdaniem zdjęcia w "konkursie" powinny być anonimowe.
Chodzi o to aby właśnie głosować na zdjęcie, nie na autoraPoza tym zabawa lepsza!
Po prostu pytam, bo moim zdaniem zdjęcia w "konkursie" powinny być anonimowe.
Chodzi o to aby właśnie głosować na zdjęcie, nie na autoraPoza tym zabawa lepsza!
Jak ktoś głosuje na autora a nie na zdjecie, no cóż... świadczy o nim.
Autora zawsze było widać w tej wersji głosowania i tak zostanie.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Głosujemy.
Obowiązek obywatelski spełnionyWszystkie zdjęcia świetne. Kilka mnie zatrzymało na dłużej i nie mogłem się zdecydować ale w końcu "wybraniec" pociągną mnie ku sobie...
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Załatwione. Mam to już z głowy...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Poszło, choć ciężko z wyborem w tej edycji.
zZz
Chciałbym spytać czy administracja przewiduje jakieś ograniczenia sprzętowe? Tak odnośnie jednego z ostatnich wątków![]()
Nie było obostrzeń do tej pory. Konkurs skierowany jest do klubowiczów. A technicznie rzecz biorąc, klubowicz to także sympatyk marki, z aparatem innej marki niż Olympus. W konkursie ma wygrać wyobraźnia fotografa w odpowiedzi na temat konkursu, a nie megapiksele ze ściśle określonej stajni.
Oddałem. Głos.
Zagłosowałem, choć reklamy k@czego brak...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||