Twoja buźka też widzę szybko rośnieRozglądaj się za rowerem i z córką na wycieczkę, a nie spaliny z Cytryny wdychasz.
![]()
Twoja buźka też widzę szybko rośnieRozglądaj się za rowerem i z córką na wycieczkę, a nie spaliny z Cytryny wdychasz.
![]()
Oj rośnie, rośnie. Biker ja jej nie ciągam w wózku przyczepionym do haka więc spalin nie wącha hihi
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ruch to zdrowie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pogoda jaka jest kazdy widzi. Ze mamy lato przekonuje tylko chmara komarów. Milusińscy zawsze znajdą cos interesującego na spacerze.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Tak jest - "taplanie się w kałużach" to bardzo popularna rozrywka spacerowa
Pozdrawiam.
Poprosiłem moją wnuczkę Martynkę o uśmiech i dostałem ....bezcenność![]()
Moja laleczka robi takie miny, że jest ubaw po pachy.![]()
Fajne dziewczyny Panowie. Biker z Twojej wnuczki to chyba wyrośnie niezła żartownisia
![]()