Fryzurkę mam w nieładzie, ale potrafię się już "odgryźć"![]()
Fryzurkę mam w nieładzie, ale potrafię się już "odgryźć"![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Czas na małe odkurzanie![]()
Pod choinką znalazły się różne zabawki, niektórym warto się dłużej przyjrzeć. A Wy oglądnęliście uważnie wszystkie otrzymane podarki?
Pozdrawiam
Rysiek_______________
Wnusia wielce zaintrygowana, aaa...i rośnie jak na drożdżach. Dziadek jak zwykle stanął na wysokości zadania. Pozdrawiam.
Dziękuję Lisiajamka1.
Wnuczka już podchodzi sama do lodówki. Niedługo będzie miał kto dziadkowi piwo serwować![]()
Rysiek_______________
Z przyjemnością się takich krasnali ogląda, zwłaszcza że...........już niedługo ja też![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Witajcie.
Czekam teraz na telefon...
Rysiek_______________
A Maria nie dość, że zaczytuje się namiętnie - to i meni zmienia zasadniczo - dzięki pierwszym zębiskom
Pozdrawiam.
Ciekawość świata i ludzi napędza dzieci do nowych odkryć. Podczas spaceru z wnuczką po dworcu kolejowym bawiła się ona doskonale i wcale czas jej się nie dłużył, a spędziliśmy tam ponad trzy godziny.
Rysiek_______________