Pomny sugestiom popełniłem takie cóś:
Mini etiuda sesyjna wnuczki Elizy
Pomny sugestiom popełniłem takie cóś:
Mini etiuda sesyjna wnuczki Elizy
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 26.04.13 o 09:58
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
starałem się w rytm muzyki........ Sugestutorze...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Czas płynie, watek się kurzy, a wnuczka rośnie![]()
Pozdrowienia dla Bikera![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Marysia na pierwszej - jubileuszowej imprerzce
Pozdrawiam.
Witia masz "żywe srebro i złoto" w jednym.![]()
Ale uroczych morduniek w wątku przybyło. Fajnie popatrzeć, że jednak może naród nam nie wymrze
. Ja ostatnio mam jakąś manię analoga i więcej zdjęć mojej córce nim właśnie cykam. Trudna sprawa bo brak AF to trzeba kombinować i myśleć z wyprzedzeniem hehe
Moja Karolajna z OM10 na Solutionie 200
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ