Tak, przynajmniej w E-300.Zamieszczone przez blady
Zrobiłem parę może kilkanaście zdjęć w tym trybie więc wniosków nie będę opisywał ale ISO na pewno się zmienia i to na wartości pośrednie inne niż 100, 200 czy 400 (podobnie jak przy lampie)
Tak, przynajmniej w E-300.Zamieszczone przez blady
Zrobiłem parę może kilkanaście zdjęć w tym trybie więc wniosków nie będę opisywał ale ISO na pewno się zmienia i to na wartości pośrednie inne niż 100, 200 czy 400 (podobnie jak przy lampie)
Jest tez w e-330 specjalny tryb do stabilizacji, trzeba przejść w SCENE i ustawic 10 image stabilization., ale tryb chyba działa zbyt agresywnie, bo często przy robieniu zdjęć w mieszkaniu ustawiał mi maksymalne iso.
Ten tryb jest bardzo agresywny - przy jasnym otoczeniu tego nie widac. Uwydatnia sie to juz bardziej (ale z pozoru dobrze oswietlonym) w przyciemnionym miejscu. Lepiej uzyc Nois Reduction i statywu![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
DziekiZamieszczone przez ktotek
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ja rowniez "stabilizuje" tak, jak pisal ktotek i moge potwierdzic, ze to dziala. Osiagam podobne wyniki (jesli chodzi o czasy i ilosc ostrych zdjec) co ktotek. Niestety nie zawsze chce sie miec kadr z takie perspektywy... Ale coz, zawsze jest taka opcja.