Ja uzywam tylko opaske na glowe....
Ja uzywam tylko opaske na glowe....
zapytam zartobliwie o ktorej glowie mowisz ? bo opaski widze dwie![]()
Co do watku o modzie zimowej to nie wiem czy jest sens , ale mnie akurat porady zwiazane z rekawiczkami sie bardzo przydaly , jak sie wychodzi na dluzsze spacery, to nawet obecne temperatury powoduja ze rece grabieja i nijak nie chce sie z przyjemnoscia obslugiwac aparatu.
Tutaj widze jeszcze jeden plus E-3 czy innych duzych olkow , rozmieszczenie i wielkosc przyciskow , nawet w rekawiczkach sie da![]()
Ja jak mam coś robić i tak rękawce ściągam. Nawet do wiązania butów![]()
zZz
moim zdaniem najlepiej sie sprawdzaja czapki snowboardowe - cieple, choc lekko drogie
Plus dla K@czego za propagowanie mody ekologicznej i życia bliżej natury.
K@czy - rewelacyjna ilustracja nakrycia!
Niestety wyświetla mi się taki zabawny tekst: Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty k@czy.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie ma sprawy
Jeszcze pewnie z czyms nie raz wyskocze![]()
Do rękawiczek jeszcze
http://allegro.pl/komplet-zimowy-kam...935287956.htmli można tropić bobersy
![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
nyny - poszukaj albo radzieckiego, albo niemieckiego wdzianka na zimę. Niemieckie typ wehrmacht będą dwustronne. Na razie nie widzę na allegro, ale trafiają się. Ino cena bywa z gatunku górnolotnych. Lepiej opłaca się zakładać ten zwykły na zimowe ubranie jakie masz. Ja tak robię.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"