Zamiar, który mam w głowie codzień rano jadąc do pracy, ale trudno go zrealizować, i tu IMHO zbyt wiele przepałów, tego zawsze si e boję
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
no nie było innej możliwości bo nie było widać promieni, może kiedyś będę miał okazje jeszcze rano wyskoczyć i pokombinuje.Zamieszczone przez Piotr Grześ
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
9 - tajemnicze, ładnie pokazane... ale coś mi tu nie pasuje. Może ciut większy kontrast...? Nie wiem, ale jest OK.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Mnie się bardzo podoba. Faktycznie jakaś obróbka by się przydała. Może pobaw się nieco w jakimś edytorze i coś lepszego jeszcze wyjdzie.
mente et malleo
9. Bardzo klimatyczna troszeczkę jakby po cell-shadingu (albo jakoś tak - dawno już nie grałem)
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
7 i 9![]()
dziewiątka klimatyczna. tylko rzeczywiście troche kontrastu brakuje na tych światłach