http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jest już nowy cennik na listopad, trzeba tylko być w OlyJedi co już napisano. Pozdrawiam
Właśnie, że niewielu tak myśli. Polacy boją się kupować za granicą i wolą dopłacać, kupując w polskich sklepach internetowych (chodzi też w dużej mierze o bezpieczeństwo takich zakupów), pomimo tego faktu, sprzedaż w Polsce rośnie i dziwnym zbiegiem okoliczności wprost proporcjonalnie rosną też ceny towarów i usługWydaje mi się, że Polska jako kraj na wiecznym dorobku zawsze będzie znacząco odchodzić od średniej, taka prawda. Znam obecne koszty prowadzenia DG i wiem, że trzeba gdzieś je dorzucić. Gdzie? Na odbiorcę końcowego
![]()
Jeszcze gorsze jest zarabianie za granicą i wydawanie za granicą![]()
Jeżeli mowa o Amazon.com to, o ile nic się za oceanem nie zmieniło, to - niestety dla nas - sprzętu foto i pozostałej elektroniki sklep nie wysyłał poza USA. Kiedyś wysłałem do nich maila i zapytałem, czy moje pieniądze (w domyśle karta kredytowa) są gorsze? Odpisali, że nie, dodając też że takie mają umowy z dostawcami, czy jakoś w ten deseń. Pozostaje tylko zakup przez zaprzyjaźnioną osobę mieszkającą w USA i "import prywatny", albo kupno na Amazon.co.uk czy Amazon.de.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1