a co do fotek Bodzipa to znowu fajnie było pooglądać, czekając na ciąg dalszy![]()
a co do fotek Bodzipa to znowu fajnie było pooglądać, czekając na ciąg dalszy![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Bodzio, przyłóż się do zdjęć i wydaj drukiem album o Łemkowszczyźnie. Piszesz ładną, prostą polszczyzną. Ja będę pierwszy, który kupi publikację.
No bo jak wejdę do księgarni w Gorlicach, to opracować o Łemkach, Łemkowszczyźnie, cerkiewkach, cmentarzach wojennych, ropie naftowej - jest takie mnóstwo że głowa boli. Jedne lepsze, drugie gorsze, na super papierze albo wydania broszurowe... ale jest w czym wybierać.
Kolejna taka pozycja adresowana do wąskiej bądź co bądź grupy jest z góry skazana na fiasko finansowe. Chyba, że Krzyś (Krakman) na PW prześle mi kosztorys minimalnego nakładu, formatu powiedzmy A5 i ok 150 stron z tekstem i zdjęciami. A jak to wyjdzie akceptowalnie, to obiecuję, że do treści i zdjęć się uczciwie przyłożę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzio, ja na wszelki wypadek wezme od ciebie w Janowcu autograf![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ja już od dawna odkładam kasę na zakup, czas leci, kasy coraz więcej a albumu z dedykacja niet.![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Bogdan sorry ale format A5 to nie jest format albumowy, to format zeszytowy.......
Tam na "wcisk" wejdą dwa zdjęcia 10x15. (Przyznasz, że na tej wielkości zdjęciach poza może ciocią Heleną to niewiele widać)
Ale popytam o minimalkę w zaprzyjaźnionej drukarni.. Bo druk tzw. foto-książek raczej odradzam... No i o format nieco większy.....
Oczywiście skład masz ode mnie.............. za flaszkę razem wypitą.
Istotna jest też oprawa (miękka, twarda itp).....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dużo zaległych fot i tekstów do nadrobienia miałem, udało się...Jak zwykle sporo fajnych kadrów, ciekawe miejsca i opisy (dwie foty mi się nie podobały, chyba za mocno cienie ciągnięte ale to szczególik,nawet nie będę już szukał które to ) Teraz spadam popracować nieco, niestety ...
Dzięki Robert, każda uwaga jest cenna. Choć ostatnio prawie wcale cieni nie ciągnę, lub może na moim monitorze tego nie widać. Cóż, bywa
Dziś trzy kadry z Małastowa. Pierwsze to takie macanie - jeden kadr szeroki kontra panorama. I drugie to mocne zachodzące słońce i kładące się cienie.
1725.
1726.
1727.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||