Strona 426 z 716 PierwszyPierwszy ... 326376416424425426427428436476526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4.251 do 4.260 z 7153

Wątek: Mój Beskid Niski

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    202
    Moja galeria
    a co do fotek Bodzipa to znowu fajnie było pooglądać, czekając na ciąg dalszy
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    Kajman pożerający perkoza, bielik z bobrem w szponach i ciągle czekam na te albatrosy , w końcu jesteś mistrzem od kukiełek - pokaż co potrafisz
    ostatnio mocno wieje i kukiełki przewracają się

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    To będzie na zasadzie: gdzie ****_perkoza ? ...pod wodą
    oo właśnie tak
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Bodzio, przyłóż się do zdjęć i wydaj drukiem album o Łemkowszczyźnie. Piszesz ładną, prostą polszczyzną. Ja będę pierwszy, który kupi publikację.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Bodzio, przyłóż się do zdjęć i wydaj drukiem album o Łemkowszczyźnie. Piszesz ładną, prostą polszczyzną. Ja będę pierwszy, który kupi publikację.
    Rafał ja już z pięć lat molestuję go o album z dedykacją.
    A on nic, udaje że nie słyszy, nie widzi i ma to w poważaniu, dodam, głębokim.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    Rafał ja już z pięć lat molestuję go o album z dedykacją.
    A on nic, udaje że nie słyszy, nie widzi i ma to w poważaniu, dodam, głębokim.
    No bo jak wejdę do księgarni w Gorlicach, to opracować o Łemkach, Łemkowszczyźnie, cerkiewkach, cmentarzach wojennych, ropie naftowej - jest takie mnóstwo że głowa boli. Jedne lepsze, drugie gorsze, na super papierze albo wydania broszurowe... ale jest w czym wybierać.
    Kolejna taka pozycja adresowana do wąskiej bądź co bądź grupy jest z góry skazana na fiasko finansowe. Chyba, że Krzyś (Krakman) na PW prześle mi kosztorys minimalnego nakładu, formatu powiedzmy A5 i ok 150 stron z tekstem i zdjęciami. A jak to wyjdzie akceptowalnie, to obiecuję, że do treści i zdjęć się uczciwie przyłożę
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Bodzio, ja na wszelki wypadek wezme od ciebie w Janowcu autograf
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria
    Ja już od dawna odkładam kasę na zakup, czas leci, kasy coraz więcej a albumu z dedykacja niet.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    No bo jak wejdę do księgarni w Gorlicach, to opracować o Łemkach, Łemkowszczyźnie, cerkiewkach, cmentarzach wojennych, ropie naftowej - jest takie mnóstwo że głowa boli. Jedne lepsze, drugie gorsze, na super papierze albo wydania broszurowe... ale jest w czym wybierać.
    Kolejna taka pozycja adresowana do wąskiej bądź co bądź grupy jest z góry skazana na fiasko finansowe. Chyba, że Krzyś (Krakman) na PW prześle mi kosztorys minimalnego nakładu, formatu powiedzmy A5 i ok 150 stron z tekstem i zdjęciami. A jak to wyjdzie akceptowalnie, to obiecuję, że do treści i zdjęć się uczciwie przyłożę
    Bogdan sorry ale format A5 to nie jest format albumowy, to format zeszytowy...... .
    Tam na "wcisk" wejdą dwa zdjęcia 10x15. (Przyznasz, że na tej wielkości zdjęciach poza może ciocią Heleną to niewiele widać)
    Ale popytam o minimalkę w zaprzyjaźnionej drukarni.. Bo druk tzw. foto-książek raczej odradzam... No i o format nieco większy.....
    Oczywiście skład masz ode mnie...... ........ za flaszkę razem wypitą.
    Istotna jest też oprawa (miękka, twarda itp).....
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Dużo zaległych fot i tekstów do nadrobienia miałem, udało się...Jak zwykle sporo fajnych kadrów, ciekawe miejsca i opisy (dwie foty mi się nie podobały, chyba za mocno cienie ciągnięte ale to szczególik, nawet nie będę już szukał które to ) Teraz spadam popracować nieco, niestety ...

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Dużo zaległych fot i tekstów do nadrobienia miałem, udało się...Jak zwykle sporo fajnych kadrów, ciekawe miejsca i opisy (dwie foty mi się nie podobały, chyba za mocno cienie ciągnięte ale to szczególik, nawet nie będę już szukał które to ) Teraz spadam popracować nieco, niestety ...
    Dzięki Robert, każda uwaga jest cenna. Choć ostatnio prawie wcale cieni nie ciągnę, lub może na moim monitorze tego nie widać. Cóż, bywa
    Dziś trzy kadry z Małastowa. Pierwsze to takie macanie - jeden kadr szeroki kontra panorama. I drugie to mocne zachodzące słońce i kładące się cienie.

1725. Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5080765ol.jpg
Wyświetleń:	310
Rozmiar:	534,8 KB
ID:	146932

1726. Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	malastow1.jpg
Wyświetleń:	343
Rozmiar:	724,1 KB
ID:	146931

1727. Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5080771ol.jpg
Wyświetleń:	606
Rozmiar:	457,5 KB
ID:	146933
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||