... tylko nie zdradzaj nikomu lokalizacji Twojej stacji - dyskrecja przede wszystkim.
Nie mam nawet na myśli innych użytkowników tylko organy skarbowe.![]()
... tylko nie zdradzaj nikomu lokalizacji Twojej stacji - dyskrecja przede wszystkim.
Nie mam nawet na myśli innych użytkowników tylko organy skarbowe.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Ladne gorki na terenach roponosnych![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Panorama bardzo ładna, a ropa faktycznie zielona. Pozdrawiam.
Bo widzisz to jest tak: jak rozmeziasz taką ropę po ściankach szklanego naczynie, to pod światło jest lekko zielonkawa. Jest też brązowa, buro-brązowa, prawie czarna.
Zachęcam bardzo mocno do odwiedzenia muzeum w Bóbrce - niedaleko Krosna. Jest po prostu genialne; od starych szybów naftowych, sprzętu i maszyn, kopanek, kiwonów, najbardziej zaawansowanych technicznie wież wiertniczych, dalej - chemia - produkty przerobu ropy naftowej aż po cudowne lampy naftowe. Drugie muzeum - samych lamp naftowych jest w Krośnie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie wiem skąd, ale myślałem że ma kolor brunatno - czarny (takie pompy widziałem w Bieszczadach)
Nowa zajawka - przygotowuję cykl z cerkiewką w Śnietnicy.
Płaszczenica - w związku z jutrzejszym Wielkim Piątkiem prawosławnych i grekokatolików.
391.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Prawdziwy tropiciel ropy jesteś! Uważaj tylko, bo to wciąga.
POzdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wątki ropne bardzo ciekawe. Myślę, że sporo ludzi by się zdziwiło napotkawszy w lesie taką kałużę. Pewnie posypałyby się bluzgi na niszczycieli środowiska wylewających zużyte paliwo w lesie![]()