Lepiej by wyszło robione rybką, no ale mam do dyspozycji "tylko" 9 mm
---edit---
na koniec tygodnia zapowiadają wspaniałą pogodę - będzie więcej "ropy". Nie chcę dawać zdjęć z białym niebem. Ot dziś - rano cudowny błękit, ani chmurki. Od południa kapuśniaczek, zadymkatak, tak - i znowy deszcz. Makabra.
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 12.03.12 o 21:31
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Kawałek za Męciną jest wieś - miejscowość uzdrowiskowa - Wapienne. Są tam dwa źródła lecznicze, ale miejscowość raczej zapuszczona i zapomniana przez wszystkich.
Na samej granicy pomiędzy Wysową, a kolejną wsią - Rozdziele, stoi sobie mała cerkiewka.
Proszę zwróćcie uwagę, że ma całkiem inny styl architektoniczny niż te które do tej pory pokazywałem. Najważniejsze to, że wieża dzwonnicza jest osobno.
328. 329. 330. 331.
332. 333.
Jak Ty to robisz, że zawsze masz taką pogodę na zdjęcia? Ja w 3/4 przypadków jak mam czas na robienie fotek, to jest szaro-buro i ponuro. Kolejne piękne miejsce, dzięki![]()
Śliczne toto panie Bogdanie, panie Bogdanie ... .
Zawsze miło się zagląda do tego wątku, i mam pewność, że co zaglądnę to coś fajnego
zobaczę.
P.S.
Masz jeszcze kartki na pogodę![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ciekawa wycieczka (a te liny przy pompach do czego służą?)