Robal zarowno z laki jak i spod drzewa podoba mi sie

Robal zarowno z laki jak i spod drzewa podoba mi sie
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi
| OlyJedi

Przeglądanie Forum po wyjazdowej nieobecności zaczynam od tego wątku. Bardzo fajne poranne foty.

| OlyJedi
| OlyJedi

Chciałem pokazać jak wygląda Dolina Regetowska z góry. No nie ma takiej możliwości - wszystkie szczyty zalesione. Za wyjątkiem Jaworzyny, z której zdjęcia już były.
Postanowiłem przejść na przełaj przez łąki i nim poszedłem na Kozie Żebro, to z jego masywu, z granicy lasu zrobić panoramy.
Część z Was była na Rotundzie, więc wie jakie jest podejścieTo teraz widok jakby z boku
Więc dziś same panoramy. Po prawej stronie zdjęć to Jaworzyna Konieczniańska, pośrodku Beskidek (chyba - tak mi ze szlaków wynika), na lewo właśnie Rotunda.
Wszystkie składane Huginem. Sugeruję klikać do oporu.
1444.
1445.
1446.
No dobra, nie odmówię sobie tej przyjemności: "pokaż swój kibelek"- to tak a'propos tego fajnego wątku Henia
Stał sobie w dzikim lesie niedaleko ambony w masywie Koziego Żebra. Obok myśliwi mieli jeszcze wędzarnię.
1447.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.07.14 o 16:58
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
panoramy dobre. 1446 najfajniejsza - wg mnie.
a kibelek to mercedes wśród wychodków. z tak solidnego materiału to jeszcze nie widziałem. w środku się siada czy na narciarza?

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kibelek i wędzarnia
Nie brzmi to zachęcająco

| OlyJedi
| OlyJedi

cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Robalki fajowe.
Pozdrawiam.
Powinni Tobie jakąś nagrodę przyznać. Właśnie odkryłeś nowy gatunek ptaka "Chmurzaka pierzastego".
Niezły gigant ale co się dziwić jak tam same X X X X X X biegają po tej dolinie rentgena. Powiedz, że się za bardzo nie napromieniowałeś? Bo jeżeli tak to zaczniesz popełniać takie same foto pierdoły jak ja

Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ