nakład ok 200-300 egz. plus przygotowanie......wersja albumowa druk offset - kilka ............ tys zł Stać Cię
![]()
nakład ok 200-300 egz. plus przygotowanie......wersja albumowa druk offset - kilka ............ tys zł Stać Cię
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jakieś dwieście lub trzysta za albuma z dedykacja mogę dać.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
No Bodzip 200zł x 200 szt. to jest 40 tys........!!!! Pomyśl nad tym..
A tak w ogóle to wpadł mi pomysł na druk forumowego odpłatnego albumu......!!!! Co tam kalendarz, Album Olympusclub.!!!!!
Były by tam najlepsze zdjęcia z galerii nakład ok 200 szt...
Znam drukarnię która robi takie albumowe niskie nakłady (offset oczywiście) naszych braci Słowaków
Sam przygotowywałem takie albumy dla jednego krakowskiego artysty malarza... Więc wiem, że jakość jest OK! A i cena do przeżycia....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tu widać, że cmentarz wcale nie taki zapomniany, bo i kwiaty i znicze są.
The question is, who cares?
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
@bodzip urosles co nieco![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO