Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
I dobrze, że zwracasz uwagę. Tu raczej nie było krzywo, tylko skrzywienie perspektywy, bo jak widać to sklejka z trzech. No i przegapiłem.
Poprawione
402a.
a jako że ochrzciliście mnie szejkiem w tym wątku, no trudno trzeba majątek pokazać.
Sztabka waży 12,5 kg i jej wartość wg dzisiejszego kursu złota to 2 mln złotych![]()
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Cmentarze żydowskie są zamknięte w soboty na cztery spusty z powodu (podobno) żydowskiego dnia dla zmarłych czy też szabasu. Za to można je zwiedzać w niedzielę do 15 -tej. Tak jest w Łodzi. To bardzo fotograficzne objekty, ale niestety z zarządcami trudno jest dojść do porozumienia. Ja chciałem zrobić sesję o "złotej godzinie" i mimo kilku próśb do tej pory mi się nie udało.
Bodzip to musisz sobie ochrone teraz wynająć![]()
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Faktycznie - prawdziwy Szejk z Abu Zabi(jakie to uczucie trzymać coś tak małego a tak ciężkiego?)
Ostatnio edytowane przez leszekkl ; 19.04.12 o 20:34
Eeee, to Ty powinieneś zlot sponsorować wodzu![]()
The question is, who cares?
He heżadna sztuka, byłem dziś w NBP na wymianę certyfikatów do podpisu elektronicznego, a że mają dni otwarte to mogłem sobie potrzymać. A obok stał worek z pociętymi na paski 13 mln złotych.
Dla chętnych - dni otwarte do niedzieli włącznie.
---------- Post dodany o 20:58 ---------- Poprzedni post był o 20:56 ----------
To musisz jak ja i wielu innych - przez dziurę w płocie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||