Tak patrzę na te zdjęcia i myślę - wszystko stało się nie potrzebne - do czego to dojdzie?
Tak patrzę na te zdjęcia i myślę - wszystko stało się nie potrzebne - do czego to dojdzie?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
393 oraz 398 podobaja mi sie najbardziej.Sama wrzutka fajna, takie miejsca gdzie czas sie zatrzymal i karta historii.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne te Twoje fotki i turystyczno-historyczne wędrówki. Szkoda że młode pokolenie "zabija w sobie" dążenie do poznawania Polskiej historii i zabytków, o większej wiedzy nie wspominając. Ale tak trzeba trzymać, może jeszcze się to odwróci.
Pozdrowerki
Nie licz na to, że coś się zmieni. Młode pokolenie w większości żyje już w innym świecie.
Zabytki i ich historia nie leżą w ich zainteresowaniach.
Obecne ich zainteresowania są zdecydowanie płytsze intelektualnie i pewnie ta tendencja będzie się pogłębiać.
Popatrz np. na castingi do głupawych programów w tv. Tłumy żądnych wystąpienia przed kamerą.
Pozwolą się zmieszać z błotem byle wystąpić w tv.
Choć mogę się mylić.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Cegielnia - cóż za wnętrza... Pewnie wkrótce zaliczysz wizytę icelandera z jakąś piękną dziewojąSzkoda że daleko, chętnie bym poeksplorowała...
Bardzo fajne zdięcia, wyraźne kolory. super wyraźne kształty![]()
Bodzip - niskie pokłony...cóż za cegielnia....aaa i ikonostas Boski. Naprawdę.
Relacja z cegielni bardzo przypadła mi do gustu, a szczególnie zdjęcie 393.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików