Fajne kadry, salamandry można pozazdrościć. Fota ze ślimakiem za to świetnie skadrowana.
Fajne kadry, salamandry można pozazdrościć. Fota ze ślimakiem za to świetnie skadrowana.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnie superszybkie modele świetne, salamandra bardzo fotogeniczna, idealna perspektywa.
Salamandra mnie zachwyciła.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
przedostatnia wrzuta super. uwielbiam takie klimaty leśno-łąkowo-mgliste a Salamandra...cudna. program dalej uparty bo byłby + ale pamiętam. pozdr
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne, ale pierwsze rzeczywiście lepszeIdzie jesień już niewiele brakuje do pięknych kolorów.
Tak się zastanawiam, czy znowu nie odwiedzić Twoich stron...muszę pomyślećFotki kuszą
![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Sama przyjemność spacerować z Tobą po Beskidzie Niskim![]()