To ja byłem chyba w jakiś alternatywnych Ciężkowicach (ale se użyłem słowa: Alternatywnych. Polyglota)![]()
To ja byłem chyba w jakiś alternatywnych Ciężkowicach (ale se użyłem słowa: Alternatywnych. Polyglota)![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ja Cię przepraszam...
Bodzip wyszedł z pól i lasów i doszedł do miasteczka.
---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post był o 15:15 ----------
Nie alternatywnych tylko tych co się nimi sami ciężkowiczanie chwalą , Bogdan poszukał smaczków, których wciąż pełno w różnych zakątkach Galicji, a które bezpowrotnie giną....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Z tego, co widać na ostatnim zdjęciu, to ryneczek składa się chyba z samych parkingów.
To, że Bogdan fotografuje czy też inny Kowalski to ok, ale to powinno być sfotografowane przez urzędników przed wydaniem jakiejkolwiek decyzji o zabudowie i wtedy pozostałby dokument urzędowy do wglądu dla wszystkich, ale u nas jak był cccp tak dalej jest.
cccp = cep cepa cepem pogania
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Te Ciężkowice to jakieś wielce interesujące miasteczko.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Miasteczko ciekawe, schludne, zadbane z małymi wyjątkami.![]()
Ale "ludziów" w nim brak.![]()
A dziewczę wyryte w skale super, podobne do mojej sąsiadki.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dziękuję drodzy moi za odwiedziny. Kto nie lubi, jak mu się do wątku zagląda
Ciąg dalszy spaceru po Ciężkowicach. Dziś dwie że tak powiem "firmowe" skałki - 'ratusz" i "czarownica". Obydwie położone przy drodze do Bobowej - Gorlic, w dolinie rzeki Białej.
2423.
2424.
2425.
2426.
2427.
2428.
2429.
2430.
...ciąg dalszy Ciężkowic nastąpi![]()