Bodzip, mozna kupic taki roponośny grunt? Już widzę Cię jako szejka![]()
Bodzip, mozna kupic taki roponośny grunt? Już widzę Cię jako szejka![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dołki z ropą- normalnie szejkanat jakiś, ale jak panom z PGNiG uda się szczelinowanie łupków, to i w mojej okolicy zapachnie Kuwejtem. Właśnie zaczynają działać. Wiertnia nówka nie śmigana.
E-520, ZD 14-42, 70-300
Tak, ropa sama z ziemi wyłazi, a ja dzisiaj 6,05 za literek benzyny musiałem zapłacić.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Bodzip - ten Twój temat, to świetna "kopalnia"wiedzy
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Mówiąc szczerze, to nie miałam pojęcia o istnieniu takich bajorekCiekawe opowieści.
Ale fajne dziury w ziemi, chyba trzeba uważać aby tam nie wpaść, bo buty nie do wyczyszczenia. A to jak się rozleje to nie ma jakiegoś złego wpływu na roślinność?
Dzięki, Bodzip, wątek jak reportaż.
Fujifilm X10
Jest sobie taka mała dziura niedaleko Gorlic. Nazywa się Szymbark. Mamy tam prawdziwy kasztel szlacheckiAle ja nie o tym, w każdym razie nie teraz.
Więc jak się zjedzie z głównej drogi łączącej Gorlice z Nowym Sączem, to kawałeczek dalej, zakopana w lesie, stoi sobie taka mała perełka.
Cerkiewka z 1790 r, niedawno odremontowana. Ikonostas z roku 1820. Ciekawostka mała: zaraz po remoncie ukradziono przepiękny kandelabr sufitowy. Nie znaleziono go do dziś.
Cerkiewka niby niedaleko drogi, dobrze oznakowana, a jednak zapomniana przez Boga i ludzi.
Poniżej kilka kadrów. (jak zwykle dwuklik na większe)
349. 350. 351. 352.
353. 354.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ladna cerkiew, podobaja sie fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO