Bodzio, urlop to se zrobisz na Kaszubach a tera won do lasuszukać takich perełek
.po których niestety ślad zanika..
Do wątku zaglądam, czytam oglądam podziwiam za wytrwałość .
Bodzio, urlop to se zrobisz na Kaszubach a tera won do lasuszukać takich perełek
.po których niestety ślad zanika..
Do wątku zaglądam, czytam oglądam podziwiam za wytrwałość .
Jacek
Ech, Bogdan, mi wydaje się, że wielu szuka sobie samemu problemów. Ja to co dzieje się poza wątkami foto postanowiłem po prostu omijać. Nie rozumiem tych wszystkich, przepychanek, pretensji i szukania tematów do kłutni bo tak mi to wygląda. Zrób sobie urlop od takich wątków, zobaczysz czy faktycznie trzeba robić sobie urlop od forum jako całości. Dawaj więcej takich obrazków jak ostatniOd razu jaśniej się robi jak patrzysz na takie miejsce.
Bardzo gorąco Wam dziękuję![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
K@czy i jak się przed chwilą dowiedziałem Romek już to zrobili. Popieram ich..
Jak słyszę słowa "Ostra moderacja" to mam dość tak samo...
Mówiłem Ci kiedyś o spotkaniu nad zaporą w Rożnowie.. Zróbmy to dla członków.... TWAPonarzekamy na modów, pogadamy i odpoczniemy sobie... od wszystkiego.
Piszę to "otwartym tekstem". Niech wszyscy słyszą, że jestem wywrotowiec![]()
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 19.05.16 o 00:27
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|