Świetnie wyglądają![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Środek zobaczyłbym z ciekawością i zainteresowaniem. Fajne klimaty wyszukujesz. Fajnie że je dokumentujesz. Mnie to o wiele bardziej ciekawi niż sakralne obrazkiCzekam zatem niecierpliwie na ciąg dalszy.
Z tymi chałupami to różnie jest. Już kiedyś pisałem.
Ale jest jeszcze coś, chałupa stara - tak pewnie ze 200 lat, ale ma nowoczesne drzwi i plastikowe oknano fuj.
Pytałem tej pani co to jej chałupa wyżej i prawda padła. Eeee panie to Warszawa wykupuje, panie nawet nie wiesz jakie oni pieniądze oferują, aż nieprzyzwoite. Nie tylko Warszawa aby była jasność - Kraków, Wrocław, Katowice, Gdańsk.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Plastiki okienne teraz są tanie, do tego łatwe w utrzymaniu. Drewniane, hermetyczne, dopasowane do stylu zapewne kosztują majątek. Takie czasy, i zasobność portfela społeczeństwa.
Ostatnio edytowane przez yamada ; 26.04.16 o 20:04
Fajna chałupa![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja