pięknie...mnie to żadna siła z domciu nie wygoni...ostatnio kościółek chciałem sfocić to rękę w imadle prostowałem...![]()
pięknie...mnie to żadna siła z domciu nie wygoni...ostatnio kościółek chciałem sfocić to rękę w imadle prostowałem...![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
U mnie trochę napadało, ale to nic w porównaniu z tym co widać u Ciebie , a co do zrzucania brzucha to ja bym padł, a nie mój brzuch w takim śniegu. Fajne zdjęcia.
Panowie o jakich brzuchach mowicie ?![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ot droga można pomyśleć, ale w kontekście chociażby filmu W Nowicy na końcu świata to jest bardzo ważna droga, bo to chyba właśnie ta droga wywołała niezłe zamieszanie? I przy tej drodze, w Przysłupiu, jest ta niesamowita kapliczka z figurą Chrystusa Frasobliwego? Fotografowałem ją kilka razy i ciągle mam w planach.
Też ją mam Karolu - przyjdzie na nią kolej![]()
Mówisz o tej oczywiście ->
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jasna sprawa, wielką przyjemność mi zrobiłeś.
Kapliczka wygląda przepięknie, tylko ja bym przyciął te pół drzewa po prawej stronie.![]()
Ostatnio edytowane przez rol6 ; 17.02.12 o 11:28
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Bodzip, snieg byś podmiatał przed sfoceniem, ewentualnie elewację poprawiłKto widzial modelkę bez makijażu i odpowiedniej pozy?
A poważnie? Ładnie to wyszło! Szacunek!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
super swiatelko zlapeles
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||