|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ten facet z za duzym fletem jest OK! Wojskowi to zawsze przesadzają![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Wywieś kartkę na drzwiach : "Zaraz Wracam"![]()
Kapliczka świetnie wyszła.
Gościu z fujarą w ustach ekstra.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Aha, aha, znamy to "coś"![]()
- całe forum zasypiesz fotkami
Ooo, jest ktoś na świecie, kto liczy na ronina![]()
- na pewno będę w Sękowej, a co do pozostałych imprez to.... ????
Pobudka była..., ale trzy do czterech wystrzałów...
To niefajnie...., a trombita podhalańczyk fajny.
Szkoda, że nie mogłem być wczoraj na Rynku - byłem tam skąd chyba przyjechał rzeczony trombita - w Nowym Sączu.
I fajnie, że będziesz. W Łużnej obchody państwowe, tzn. ministry i ambasadory, a w Sękowej "Wojna Narodów". Rób zdjęcia ile możesz. Ja z racji dyżuru siedzę na tyłku, może wyrwę się w południe na samochody na rynku.
==edit==
nie dopchał byś się. Po 3, 4 rzędy luda przy barierkach. Dlatego wziąłem s150 aby z dalsza móc coś strzelić. Nie mam nic szeroko, ale jakieś perełki wybrane z kontekstu sie trafią.
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 2.05.15 o 11:21
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Na samochodach też będę i potem pojadę z rynku mks do Sękowej - trza korzystać z dobroci władz miejskich![]()
Mam nadzieję, że w Sękowej uda mi się zająć jakąś sensowną miejscówkę - tyle, że nie wiem czy uda mi się z moją ciemnicą 70-300 zrobić jakieś udane zdjęcia...
Tuż koło cerkiewki w Bielicznej przepływa rzeka Biała. Bardzo niedaleko są jej źródła, więc tu akurat wielka nie jest. No taki sobie potok.
Niesamowicie czysta, dziki dziewiczy las, brak gospodarstw to i woda czysta.
Ostatnimi czasy na Białej od Izb w górę rzeki zagnieździły się bobry. Kiedyś było ich niewiele, teraz ... szkodniki ?
1711.
1712.
1713.
1714.![]()
Gdzie te bobry? Kajmana też nie widzę![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja