Byłem tu !!!!!!!!!To zapewne w pobliżu Izb. To,ze fotki przednie i znajomość Beskidu Niskiego NIEPRZECIĘTNE to juz wiesz
Pozdrowienia
Po dokładniejszym looknięciu na fotkę nie jestem już taki pewien, że to blisko Izb![]()
Byłem tu !!!!!!!!!To zapewne w pobliżu Izb. To,ze fotki przednie i znajomość Beskidu Niskiego NIEPRZECIĘTNE to juz wiesz
Pozdrowienia
Po dokładniejszym looknięciu na fotkę nie jestem już taki pewien, że to blisko Izb![]()
Ostatnio edytowane przez voovoo2 ; 30.04.15 o 20:47
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip, czy Ty masz czas na pracę ??, watek zapierdziela jak szalony, cały czas nowe foty wstawiasz i ciekawie opisujesz.
Wstawiaj dzioba wszędzie gdzie się da, pstrykaj i pokazuj foty dalej.
Nie trza będzie jechać by poznać Beskid![]()
Jacek
Za wtykanie ryjca plusa dałem - system puścił!Taki vojeryzm mi się podoba
Świetnie zdjęcia, a malkontentami się nie przejmuj. Chociaż np. 1698 mogłeś inaczej ująć![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Właśnie czy coś jeszcze robisz oprócz zdjęć. Ja nie nadążam oglądać. Szybciej focisz niż my na forum oglądamy. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Dzięki, dzięki - tak, mam czas na pracęCo ciekawe, wykonuję ja z wielką przyjemnością, i co drugie ciekawe - za mało mi płacą
Ad. rem - nie wychodzimy jeszcze z Bielicznej, mam jeszcze kilka ujęć, które być może kogoś zainteresują.
Na początek ta samotna kapliczka stojąca niedaleko cerkiewki. Tym razem zdjęcie w doskonałym, późno-zachodzącym świetle słonecznym. Jest kolosalna różnica
1710.![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
ładne światełko
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No wykarczowałem, były takie co jak grzywka u góry wisiał, więc je "zniknąłem" "D
...
Tak z innej beczki - od wczoraj już trwają wielkie uroczystości w Gorlicach. Pamiętacie jak nieraz pokazywałem cmentarze wojenne rozsiane po Beskidzie Niskim, a w okolicy Gorlic w szczególności.
No więc, jest obchodzona równa 100-na rocznica Bitwy pod Gorlicami.
Wkurzony jestem bo w związku z tym mam dyżur i muszę na odwłoku siedzieć. Coś tam pstryknąłem i później pokażę, ale bardziej liczę na ronina. Zjechała się śmietanka polityków - od ministerstwa obrony, po ambasadorów państw biorących udział w I Wojnie Światowej. A oprócz tego wojewody, marszałki i inny pomniejszy garnitur polityczny.
Grupy rekonstrukcyjne, marsze jednostek, musztry paradne to jedna strona medalu. Druga, to jutro w Sękowej rekonstrukcja bitwy. Okopy, podpalenia, gwałty, gaz, sanitariuszki.
Na godzinę 6.00 jutro rano przewidziana jest niezła pobudka - kanonada artyleryjska.
I to mnie wkurza, bo 100 rocznica i następnej takiej nie dożyjęa ja grzać odwłok muszę.
![]()