Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
łatwo się zgubić w takim lesie. kilka obrotów dookoła siebie i już nie wiesz skąd przyszedłeś
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bo ja wiem... - te drzewa jak się rozglądać są jednak różne, no i ukształtowanie terenu zmienne...
Dobre ście lat temu gdy żył jeszcze mój ojciec chrzestny, byłem z nim w lasach w okolicach Mielca.
Tam to dopiero łatwo zabłądzić - równo, płasko, same praktycznie sosny (jedna do drugiej podobna). Szczególnie łatwo się zgubić gdy się patrzy za grzybami, a nie rozgląda się za charakterystycznymi punktami krajobrazu (których właściwie brak).
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bodzio, patrzac na twoje ostatnie fotki dowcip mi sie przypomnial.
Co to jest, duzo drzewa malo miesa?
Albo na odwrot, co to jest ...duzo miesa, malo dzrzewa?
Ktos wie?![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
grabowa cisza nastała.....................
Jacek
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No to sobie nagrabiłeś w dziale kulinarnym![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Sorry, ale w nosy nie wytrzymalam i usnelam
Odpowiedz na piewrsze pytanie: d--a w lesie.
Natomaist drugie to: drzazga w d---e.
Bodzio przepraszam za takie glupoty w twoim watku, ale tak mnie naszlo w nocy patrzac na te imponujace drzewka.
Pozdrawiam serdecznie
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic