Mam podobne skojarzenia, skałki wyglądają jak fragmenty bunkrów.
Ładnie komponują się z otoczeniem.
Masz swój bunkier![]()
Mam podobne skojarzenia, skałki wyglądają jak fragmenty bunkrów.
Ładnie komponują się z otoczeniem.
Masz swój bunkier![]()
Trochę zaległości mi się zebrało, fajne te stawy w lesie, Strumyki, głazy..no w ogóle cała ta kraina cudna jest, z wielką przyjemnością tam wracam przeglądając Twoje zdjęcia.
Ładniutko tam u Ciebie, oj ładniutko
Pozdrówka.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
1661 - kolory coś poleciały…
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Bunkry też mam. Z Gierłoży. Spaprałem je nieco i wstyd pokazać
Będzie pretekst aby pojechać jeszcze raz i voovoo odwiedzić
Dotarliśmy na grań Kornutów. Tak sobie właśnie wymyśliłem nową trasę: z Bartnego żółtym szlakiem do tego właśnie miejsca (tak koło godzinki), w prawo na Wątkowska -> odwiedzić pomnik Papieża, z Wątkowskiej czerwonym na Przełęcz Majdan, a z Majdanu albo do Bodaków, albo do Bartnego (zależy od pogody). Będzie ze 4 godzinki spokojnej wędrówki.
1667.
1668.
Fajne miejsce, można nawet ognisko rozpalić. Miejsce jest kamieniami ogrodzone. Brak podszytu to też duże bezpieczeństwo, choć to środek lasu. Oczywiście trzeba tu ludzi odpowiedzialnych, a nie matołów.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trza mi się będzie ruszyć na Kornuty, dawno tam nie byłem...
No to chyba też będę musiał na bunkry ruszyć, albo pogrzebać w czeluściach dysku
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
To komu ja mam punkty rozdawać? Za fotki które mi się mało podobają? Bo jak chce rozdać tam gdzie mz się należy to nie mogę. Dziwna ta systema jest.
Bodzio czuj się jak byś plusa dostał![]()