Bodzip zezwala, Bodzipowa - nie wiem.
A foto jest trochę wyżej taka panorama z mosteczkiem CK
---------- Post dodany o 19:35 ---------- Poprzedni post był o 19:34 ----------
https://forum.olympusclub.pl/attachm...hmentid=136154
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kurde,tam nie ma co tak poprawdzie mieszac.Jedyne co zrobilem to w tych miejscach gdzie na gorze przeswituje miedzy galazkami niebo to tam szklo rozbija widmo.Cyjany na prawo purpure na lewo.W zasadzie to powinna na poczatku w plikach wejsc korekcja obiektywu.Ja po prostu tam usunelem to przy pomocy barwa i nasycenie na danych kanalach.A na dole tylko troche pomyrdalem suwakami wg siebie.
A wyszlo to mi tak.Załącznik 136849
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ja tam powiem, że Mirek i Heniu to powinni tu do Beskidu przyjechsć. Ja pierdziu, ale by jajcowo było ...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żeby nie było tak daleko ...![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()