cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Beskid piękny jak piszesz (i nie tylko niski), tylko ta wieża jakaś taka brzydka
- psująca krajobraz.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Nie wiem czy zadowoli cię taka ewentualność:http://www.bio-forum.pl/messages/33/145514.html
Niesamowite, ile tutaj (na forum) znajduję znajomych i bliskich mi miejsc! Tak jest i w przypadku tego wątku, bo od 2008 roku w Beskidzie Niskim bywam corocznie - tyle że zimą, w okresie świąteczno - noworocznym, z biegówkami. Gładyszów, Bartne, Wołowiec, Ropki... te okolice. 367 stron () Bodzipowego wątku to raczej nie dam rady przejrzeć, ale przepiękne obrazy z tych stron które przejrzałem, tak mnie zachęciły, że następnym razem muszę się tam wybrać nie w zimie. Dziękuję pięknie!
![]()
Ostatnio edytowane przez margrabi ; 28.10.14 o 18:53
Pięknie prezentujesz swój grajdołek.![]()
PS.
Kiedy będzie ten album do kupienia ?????????????![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Krzysiek, ja już od trzech lat o tym marudzę.![]()
To tak jak w przysłowiu : "Gadał dziad do obrazu, a obraz za ramą się schował". Albo jakoś tak![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Wprawdzie w Gorlicach zadymy nie było, ale i tak poszliśmy na marsz przez las. Wolność dla lasów !!
Droga na Przełęcz Majdan. Odnowiony krzyż przydrożny. To była dawniej ważna droga, co kawałek są stare dobre betonowe przepusty. Tak, tak jeszcze we wczesnym PRL-u robione.
1545.
Grzyby nadal sobie rosną. Zimy nie widać.
1546.
Przerośnięte opieńki
1547.
Mała ciekawostka - szlak niebieskiej róży. W późniejszym terminie napiszę coś więcej na ten temat. Powiem tylko, że są trzy takie szlaki kwiatowe - wymyślone i propagowane przez Gminę Sękowa.
1548.
Ułatwienia dla leśników. Po co nosić klucze
1549.
A tak wygląda Przełęcz Majdan. Nie bez kozery hasło "wolność dla lasów" podniosłemNiedługo nic nie zostanie
1550.![]()