Ostatnio edytowane przez robtor ; 5.08.14 o 20:12
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Fajnie- zajawka była taka żartobliwa. Strasznie się cieszę że wpadacie i zostawiacie swój ślad.
Dzisiaj służbowo w Regietowie. Koleżanki kontrolowały, a ja sobie łaziłem. A że główny szef był, więc pozwoleństwo na focenie miałem
To może podkuwanie konia w całości. Eeech, nie ma to jak w dawnych kuźniach. Podkowa widać przemysłowa - spawana, nie to co dawna na hacelach
1510.
1511.
1512.
1513.
1514.
1515.
1516.
1517.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Był kowal to i piece były . Teraz już tego mniej jest. Więc raczej produkcja podków masowa .
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Właśnie się zastanawiałem jak się u Was mówi, bo u nas snopki robione są ze słomy, a z siana kopki.
Bardzo ładny ten kadr ze snopkami 1508.
Zdjęcia z podkuwania również bardzo ciekawe. W mojej okolicy ostał się tylko jeden kowal.
Sięgając trochę wstecz, do "mgławicowych" to 1491. bardzo urokliwe, no i dziękuję za opowiedziany kawałek historii.
Pozdrawiam
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dobre fotki z podkuwaniem.
Ludzie przy pracy to też ciekawy tematale nie zawsze uda się natrafić na takie coś na ulicy.
Ok, ok, już domyślam się co odpowiecie na ostatnią cześć powyższego zdania.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A widziałeś plac zabaw w stadninie w Regietowie? To moje dzieło.![]()
Bardzo fajny reportaż z podkuwania.
Wybieram się tam jesienią na grzyby. Może jakiś minizlocik zklecimy?
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 6.08.14 o 19:01