|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jakie tam kupy. Placki, krowie placki
Drzewko rzeczywiście fajnie się na takiej rowninie prezentuje.
The question is, who cares?
Widzę, ze tylko mnie się podobał kwiatek.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
dżewo - trójkąt równoramienny![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
A mógłbyś pokazać jak teraz tam w Beskidzie Nieco Niskim wygląda, bo te suche patyki nie zachęcają do wyjazdu w piątek....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Fajne wrzuty jak zwykle, chętnie kiedyś bym zobaczył tą krainę tylko zaczynam się obawiać tych szalonych krów.
Może jakiś zlotowicz zabawi się w torreadora - byłoby ciekawie, o fotach już nie wspomnę
.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Po zaleglosciach,watek mam juz na biezaco.
Bardzo, bardzo dziękuję za wizyty i komentarze. Jak się wątek podoba, to cieszy
A jeszcze bardziej cieszy to:No cóż, dzisiaj po obiedzie ruszyłem swój szaflik do lasu na szlak. Specjalnie do lasy po deszczach, aby zobaczyć jak będziemy w Beskidzie chodzili na zlocie.Fajnie, że wyszedłeś na "dwór" i sfociłeś Twój Beskid.Dziekuję!!!
![]()
Jest nieźle
Drugi powód, to Wodospad Magurski. Już kiedyś pokazywałem, ale wtedy można powiedzieć "ledwo cieczka". Nawet Krzysiu zamiast "lelenia" to mnie wkleił na wodospadzie
Więc dziś kolejna "wariacja na wodospad"
Kurcze, co mnie z tymi wariacjami naszło, muzyk jaki cy cuś ??
PS. za każdego komara, to powinni od biletu odliczać, a po czterech dopłacać
1335.
1336.
1337.
1338.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No, tera to wodospad pełną gębą, a nie jakieś ciurkadło
. Ładnie sfocone.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Ale piękny wodospad! Super.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian