Trochę zaległości miałem ale nadrobione zostały. Te kilka ostatnich wrzutek bardzo fajnie fotograficznie Ci nazwijmy to "wyszły". Jak zwykle nie zawodzisz i ciekawy bardzo kawałek naszego kraju pokazujesz.
Trochę zaległości miałem ale nadrobione zostały. Te kilka ostatnich wrzutek bardzo fajnie fotograficznie Ci nazwijmy to "wyszły". Jak zwykle nie zawodzisz i ciekawy bardzo kawałek naszego kraju pokazujesz.
Ostatnie zdjęcie bardzo miodzio. Kłosy cudnie wyszły.
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dlaczego uważacie, że krajobraz w którym przeważa natura czystej postaci jest smutny? Ślady pobytu ludzi nadają nutkę nostalgii, ale generalnie to należy się cieszyć, że jeszcze nie do końca tę krainę zabetonowano, wyasfaltowano, zabudowano, itp. To radosna sprawa, że jest gdzie siąść i posmucić nad sensem przemijania
Kłosy mnie nie chwyciły - ja to bym je podkręcił..![]()
Nie chodzi mi o zabetonowanie, no gdzież!
W smutku nie ma nic złego. To nie jest zarzut. Bardziej nostalgia, myślenie o życiu, które tu kiedyś tętniło.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dobrze, że napisałeś "zdjęcie z lata", bo w pierwszej chwili pomyślałem, że tam u Was już do żniw się szykują.![]()
Foty i relacja jak zawsze ekstra.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO